På sjøen
Trenger mange og råd og mye kritikk! Et snapshot jeg tok med skipperens digitalkamera da jeg selv var tom for film.
Liker uttrykket på den nederste mannen, han strever med å sløye en fisk.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Galina S.

det liker jeg veldig godt
fint bildet
Avsluttet .

Jeg synes dette bildet var veldig stilig. Godt eksponert og komponert.
Gunnar G.

Dette bildet måtte jeg laste ned og sitte og betrakte en stund. Jeg har så følgende kommentarer: Godt forsøk. Men det er noen men i bildet ditt - og menn. De to mennene reprsenterer egentlig to ulike hendelsesunivers, og burde kanskje derfor fått hvert sitt bilde. Med det mener jeg at man ikke av bildet kan slutte at de to mennene samhandler eller har noe med hverandre å gjøre.
Hvis du ser litt rundt i ulike billedkommentarer vil du se at jeg mange ganger foreslår tettere beskjæring av bildet. I ditt tilfelle føler jeg at du har beskåret bildet for mye, ja kanskje alt for mye. Mest påfallende er det for mannen i høyre forgrunn. Hva gjør han, hva ser han på. Og når det gjelder mannen i rorhuset så følger han ikke engang med hvor han seiler og er heller ikke interessert i den andre karen eller oss (fotografen). Han gjør noe annet som vi ikke får være del i.
Gunnar G.
Christine S.

Aller først vil jeg si: tusen takk for kommentarer! Mitt første bilde her på foto.no, morsomt å få tilbakemelding. Til Gunnar G.: Jeg er forsåvidt enig i kritikken din. Mannen i forgrunnen er konsentert , innbitt-men betrakteren får ikke se hva han strever med. Frustrerende? Faktisk er bildet nesten ikke beskjært, da jeg tok bildet ville jeg vise det innbitte uttrykket til mannen foran, i kontrast til mannen i bakgrunnen, som studerer ekkolodet mens kameraten sløyer fisk.
Gunnar G.

Fin tilbakemelding. Jeg går ut fra at du har brukt teleobjektiv eller zoom i tele-modus. Jeg har drevet med foto noen år, og mitt viktigste objektiv er faktisk vidvinkel. Og nettopp vidvinkel ville kanskje gitt deg det/de bildene fra denne fiskebåten som hadde vært riktig interessante. Senere kan man saktens beskjære bildene for å få fram spennende detaljer. Mennesker er alltid interessante. Hvis vi ikke ser hva de gjør, blir det portretter eller studier av spennende ansiktsuttrykk. Men oftest ønsker vi vel å se (og skjønne) hva andre mennesker gjør.
Lykke til videre, bildet her viser i alle fall at du har blikk for det gode bildet!
Gunnar G.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu