siste isbelagte elvebilde for denne gang?
Hvem vet hvilket vær vi får i morgen, kanskje har elven begynt å smelte igjen?
Bildet inngår i albumet Nede ved elva finner man... - litt om hva jeg finner ved elvebredden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger343
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129275} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Alexander W.
Hei,... dette synes jeg var utrolig fint... fine farger, fint motiv .
Litt rart lys oppe på bilde....

Mvh Alexander Wabakken
Tore B.
Dette var en artig komposisjon, selv om jeg ikke helt oppfatter vannet. Det blir litt for jevnt og minner litt om et nålefiltteppe, men det har selvfølgelig noe med de orange gasspærene i gatebelysningen å gjøre... men hadde det blitt litt mer grafisk rent med hvitere snø, tro?
Kanskje du har en versjon med vann i mer ''tydelig'' bevegelse også? Vi ses..:-)
Stian G.
Meget pent og rolig bilde. Det jeg liker med bildet er at det er så behagelig å se på. Ingen uromomenter å spore. Veldig godt jobba.
Marius F.
Pent og behagelig presentert dette. Fin komposisjon også. Synes dog fargetonene er vel varme, selv om du muligens vil ha dem akkurat slik. Tok bildet inn i et bildebehandlingsprogram og økte blåfargen litt, synes det gjorde seg.

Mvh, MF
Kjetil H.
God komposisjon og bra opptak. Veldig bra hvordan isen på hver side står til hverandre. Fikk lyst til å teste noe lignende selv.

Men bildet ''kveles'' av et hissig rødstikk og gul snø. Det ser for kunstig ut. Jeg ville tilstrebet en mer fargenøytral presentasjon. Dine to foregående bilder er i samme genre, men i dem virker fargestikket mindre hissig og har en behagelig effekt. Skulle likt å se en annen versjon.

mvh
Kjetil
Hans Jacob H.
Flott sik-sak linje gjør bildet severdig. Gulstikket og den underlige stoffeligheten og fargen på vannet skyldes vel kraftig gult gatelys i bakgrunnen? Jeg velger å ta det som det er, og da ser jeg et fint, litt abstrakt isbilde men en enkel og god komposisjon.

Hilsen Hans Jacob
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu