Utstyr
  • Nikon Fe, Nikkor 85 mm
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger1023
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12928} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Svend Y.

Stilig bilde, liker både styling, location og posituren til modellen. Savner kanskje litt blikkontakt og kanskje en hardere beskjæring på venstre side, kanskje så langt som til takrenna slik at den eller stolpen blir rammen. Bra jobbet...:0)
Eivind A.

Nydelig bilde, helt enig med SY, også mht. beskjæring. Unntatt HVIS: Er det regn i bakgrunnen? Dette kommer i så fall ikke godt nok frem i denne utgaven... Fremhever du regnet (hvis det er det, da), bør ikke bildet beskjæres som antydet. Da slår det ihjel kontrasten mellom tørt og vått...

Men jeg er langt fra sikker.

Modellen er forresten nydelig!

Mvh, EHA.no
Ståle Arild G.

Hei
En veldig vakker modell. Jeg ville prøvde å lokke fram et enda hardere og mer lukket eller iskladt uttrykk i ansiktet. A la Angelina Joli i ''TOMB RAIDER''. Det er kanskje der du har hentet inspirasjonen ?
Nå er ansiktsuttrykket ganske vart, og det står i kontrast til resten av hennes IMAGE. Kroppsspråk og ansiktsutrykk går i hver sin retning. Det kan jo være OK det hvis man vil fange kvinnens ekte karakter. Men er det posering du er ute etter kan divergensen være uheldig.

Jeg ville plassert henne i et åpent rom med færrest mulig referanser. Henne og rommet - punktum.
Eller det stikk motsatte. Et rom med et veldig røft miljø.
Lyset farer veldig fint med brystet hennes. Godt jobbet.
Neste gang kan du gjerne la henne stå en stund i regnet. Da blir hun sikkert enda mer vill og sexy.
Til slutt vil jeg oppfordre alle til å lytte på den siste plata til REM. Den er veldig bra, og med den mellom ørene tar du garantert bedre bilder.
MVH
Ståle
Heidi-Beate L.

Takk til dere alle tre. Ja bildet er tatt under tak med fullt regnvær i bakgrunn. Skulle egentlig ikke ta bilder av henne alene da det var kjærestebilder som var bestilt. Skal legge ut av dem sammen neste uke. Skulle gjerne tatt flere bilder av henne alene da hun er modell pen og har mye mer å gå på enn hva mitt bilde viser her. Takk igjen H-BS
Eivind N.

Sorry. Men dette var ikke noe særlig imponerende. Modellen i seg selv er ikke noe spesiel. Klærne hennes er av type: Hei jeg henger på Oslo City sommen med mine venner fra Ammerud. Synes at man skal tenke over valg av klær og sko før man skyter et bilde. Buffalo sko? Sorry men det er det bare fjortisjenter og wannabe gangster pakkiser som bruker.
Eivind A.

EN: Hva har det med bildet å gjøre?

Jeg er helt uenig. Hun ser ikke ut som noen typisk Oslo City-berte. En svart topp og en dongeri? Buffalo-sko? Hva så? Vet ikke hva det er, jeg, men syntes ikke skoene var spesielt stygge. Get a life ;-)

(get a girlfriend)

Mvh, EHA.no
Heidi-Beate L.

Hei Eivind Nèmeth! Du klarte faktisk å provosere meg med din usaklige bilde kritikk. JA jenta er fjortis. Hun bor på Åndalsnes (3000 innbyggere) og henger neppe på Oslo city. Angående valg av klær så er det helt opp til kunden. Jeg sier til kundene mine at de skal ha på seg klær som er dem selv og som de føler seg vel i. Angående Buffalo sko så er jeg vel selv en wannabe pakkis da. Uff stakars oss som bor på ei bygd der moten kommer sent.. Neste gang du ønsker å komentere mine bilder håper jeg du kan holde deg til bildekritkk i steden for å rakke ned på den/de jeg tar bilder av. H-BS
Thore A.

HBS: Du kan jo titte på bildene til Nemeth, så får du se hva slags typer som henger rundt Oslo City og alle andre gatehjørner i Oslo - tapere med hettegenser og sidrumpa bukser som sleper rundt på et rullebrett og ei spayflaske med maling.....
Avsluttet .

Veeeel til dere som er mer opptatt av å kritisere klær enn bilde...... Get a life, hold dere til bildet, gi nå faan i klærne. Jeg bor i Oslo, men sorry, jeg visste ikke at å gå i slike klær var ut, for meg ser de fleste på den alderen like ut.

Klarer dere ikke være saklige så er det bedre å la det være.

Bra T. A.

Jeg pleier å si at skal jeg kommentere andre, så skal jeg være veldig perfekt selv, jeg er ikke så perfekt at jeg kan kommentere på en slik måte som er gjort ovenfor.

Wannabepakkis???? hva faan er det for slags bildekritikk?

Skal de som kommer med slik kritikk bare provosere, så får de heller ta med seg sprayflaska si og tagge litt.


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu