Se så fine.......
Dette var virkelig et strevsomt oppdrag. Vi jobbet i over 2 timer for å klare å få alle barna til å se bra ut samtidig..... Det gikk ikke!!! Til slutt måtte vi gi dem smukker og leker og da ble et av resultatene dette bildet som jeg syntes ble ganske hærlig. Jeg synes alle fargene gjorde seg veldig i motivet og barna var i alle fall ikke helt uenig lengre!
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 17-40 f:4,0 L USM
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeDigital ISO 50, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger898
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Even Andreas R.

Veldig artig bilde, med mange morsomme ansiktsuttrykk!
Du har gjennomført dette meget bra. God belysning.

Kunne kanskje tenkt meg en mørkere bakgrunn for å få frem barna litt mer, da denne bakgrunnen (eller omgivelsene) er ganske glorete etter min mening.

mvh.
Even Knudsen
Marianne S.

Vet at det kan være ekstremt vanskelig å jobbe med barn i denne aldersgruppen. Spesiellt så mangen uten eldresøsken eller foreldre. Så derfor synes jeg det er ganske bra jobbet. Barna ser litt sliten og lei ut ja. Ikke rart etter to timer! Men er enig med Even at bakrunnen er feil. Ville hatt mørk eller matt hvit. Den glinsende og glorete effekten i silke/satengen er forstyrrer. I tillegg er stoffet krøllet, det passer ikke ett slikt stoff. Beklager at det høres litt negativt ut, men sier det for at jeg ser godt potensiale i bildet.
Mvh Marianne
Hans Jacob H.

For en bøling å holde styr på!
Dette bildet må man bruke litt tid på, så mange morsomme positurer og uttrykk på en gang. Det festligste barnebildet jeg har sett på lang tid!
Jeg stusset også litt på bakgrunnen og den tildekte sofaen, det ser nesten ut som du har tatt bildet i et fraflyttet hus hvor alle møbler er dekket til.
Men morsomt, det var det.

Hilsen Hans Jacob
Torgeir S.

Takk for utfyllende kommentarer alle 3. Når det gjelder bakgrunnen så er det et lyst champagnefarget silkelaken som jeg personlig syntes passet aldeles nydelig til hudfarger, og det at det ble litt krøllette syntes jeg også passet godt og gjorde at det så litt deilig og mykt ut til de små kroppene.

Mvh. Torgeir
Hege J.

Har ingen problemer med å skjønne at dette var et strevsomt oppdrag! ;-)
Det kan være fint med noen utfordringer i ny og ne, men av og til må man også kjenne sin begrensning. Slik jeg kjenner barn i denne alderen, er det å få alle til å være fine på likt, en UMULIG oppgave. Alternativet med å la dem kose seg med smokker og leker, ga et koselig og artig resultat. Synes nesten det ville virke unaturlig om de satt fint og så mot kameraet, alle sammen... Synes du har løst oppgaven bra her. Mange fine uttrykk på disse små krabatene. :-)

Mvh Hege
Magnus L.

Jeg tror at bilde definitivt ble bedre MED smokker og leker......! En ting er fargene og formene de bringer inn som bryter fint, en annen ting er at de faktisk hører med..... ;-) Et herlig bilde! M. :-)
Yvonne Anita R.

Godt gjort å få et bra bilde av alle de ungene. Det kan være vanskelig nok å få en til å sitte i ro, tør ikke tenke meg til den gjengen.
Jeg er enig i at bakgrunnen er litt forstyrrende, tror jeg selv ville valgt et velourstoff i samme fargen. Det skinner ikke så mye av det.
Avsluttet .

Dette var et artig bilde! Vet hvor vanskelig det er å ta bilde av barn, selv med bare ett barn... Mange morsomme uttrykk. :-)
Avsluttet .

Utrolig søt gjeng! Skjønner at dette oppdraget ikke var lett, ja.

Ville likt det mye bedre med hvite laken, ikke det glinsende stoffet.

Veldig bra ellers.

Hedda:)
Espen P.

Er veldig imponert over at du i det hele tatt har klart å få 8 stk av denne sorten innafor bildeflaten :)
Bakgrunn litt feil...
Hvordan fikk du fatt i så mange på en gang?

ePsen
Per R. G.

veldig imponert flott ANBEFALT
Wigdis W.

Dette var morsomt og bra jobba. hadde sofaen vært dekt med det samme som ligger på gulvet , hadde det blitt enda bedre!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu