Eleanor Cab
denne er kun laget i ett eksemplar og koster 1.4 mill kr i usa!
Utstyr
  • d70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger421
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Paal A.

Jeg skjønner ikke bruken av fartseffekter på parkerte bilder.
Ellers et greit identifikasjonsbilde av en bil.
Paal A.

øy.. ikke parkerte bilder, Biler!
Avsluttet .

Her er en eier som er glad i bilen sin.... Denne var blankpolert ! Klart, greit bilde, men noe kjedelig. De sorte stripene bak forstyrrer veldig. Utsnittet burde vært anerledes. Tror du har et veldig godt kamera, kvaliteten på bildet er perfekt (bortsett fra ''soten'' bak).
audun m.

paal audestad,.: er ikke fartsefekter ,, er zoom effekt for å duse ned de andre bilene ved siden av og fremheve bilen som jeg vil vise ,,,
skjønner jo at ikke alle liker dette ,, men mitt kamera, mitt motiv,mitt bilde,
andre får gjøre som de vil!


hilsen audun
Paal A.

Zoomeffekt er vel en fartseffekt? Uansett ser det dumt ut på en parkert bil og gir ikke annet inntrykk enn billig effektmakeri.
Lars Erik N.

Shelby Gt500 Cab.....sugle sugle... Blir ikke helt enig ang. effektene du har lagt til, men skjønner at du ønsker å fremheve motivet. Kanskje det hadde vært bedre å gjort bakgrunn o.l mer diffus. Men skaprt og fint bilde.


Lars
Tobias D.

I love it!
Liker zoomefekten din.
Bilde ville ikke vært stort om man kunne se alt rundt bilen.
Men som Lars sier kunne du kanskje gjort bakgrunnen defus istede for zoomefekten din. Ellers er det ikke noe jeg kan plukke på.
Bra jobba!

--tobias--
Henrik T.

Zoomeffekten er helt forferdelig. Å få til bra bilder av biler på messer etc. er veldig vrient. Det dokumenterer, men er ikke spes egnet for annet enn å vise frem bilen. Bildet kunne vært greit som en del av en reportasje, men som et singelbilde synes jeg ikke dette er særlig bra. Hvorfor skal du blurre ut bakgrunnen? Det står jo en Ford GT der... bedre å se den enn slik det er nå, spør du meg.

-
Henrik
Even Andreas R.

Fet bil, men glorete og billig effekt rundt bilen... bruk heller lenger brennvidde for å få en mer utvisket bakgrunn. Skriften oppe i hjørnet ville jeg ha fjernet umiddelbart...

mvh.
Even Knudsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu