Ung elg
Bildet inngår i albumet - Norske dyr - - Bilder av dyr som finnes i mitt nærområde i Namdalen.

De fleste av dyrebildene er da også tatt i naturen rundt meg her jeg bor.
Utstyr
  • Nikon F-5
  • Nikkor 300 mm AF-S II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger778
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129769} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stig B.

Fint bilde av ung elg i åpent terreng. Teknisk bra og glimtet i øyet på plass. Virker det på snøkanten mot skogen som om bildet heller litt???? Kunne kanskje tenke med litt mer antydning av bakgrunnen, dvs litt mer dybdeskarphet her, men det er vanskelig med tele.

Mvh Stig
Kjartan T.

Hei Stig, du har rett i at jordekanten heller litt og at dette kan gi et litt skeivt inntrykk. Slik er naturen:) her blir det feil å prøve å rette på skeivheten, da vil elgen fort bli stående på hell nedover i bildet.

Enig i at det gjør seg med natur og bakgrunn i slike bilder. Dette har jeg tenkt som et nærportrett av et vilt dyr, skarpt og med godt lys. Tror ikke det er så alt for mange av disse her på dotten.

Kikker du godt etter vil du også se hvordan jeg har klart å komme så nært denne elgen. Slett ikke enkelt å snike seg inn på disse dyrene.
Johan K.

Fint elgbilde synes jeg. Bra skarphet, og et fint utsnitt. Som nevnt, kanskje litt mer dybdeskarphet.
Fikk selv fotografert noen elger for et par uker siden. Tok ganske mange varianter. Vanskelig om man skal ta med hele, eller bare litt. Synes det fungerte bra slik du har tatt det her.
Du kan jo se et av mine resultater: bilde nr. 162225 Får se om jeg legger ut noen flere og etterhvert.

Johan
Jóhann Á.

Hei Kjartan!
Gulrotelg? Uansett, liker godt nærheten og glimtet i øyet. Litt usikker på utsnittet. Syns det blir liksom midt i mellom ingenting. Kanskje nærmere og i høydeformat? Kanskje bare kutte litt av det tomme fram om elgen? Vet ikke helt..
Kjartan T.

Ja, Jóhann - du ser jo gulrota i elgkjeften. Det er godkost for dyrene på denne tida av året, også slipper man grønnsaker til elgsteika når høsten kommer:)

Er selv fornøyd med dette orginalutsnittet, men kanskje jeg skal prøve meg på en versjon i høydeformat? Redd for å fjerne helheten med det flotte, røde vinterkveldslyset her.
Venche J.

Oi, her var du heldig. :)

Jeg hadde blitt kjempestolt over å komme så nært og få et slikt bilde.

Syntes det var flott jeg.

Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu