Vakre Verona
Torget i Verona litt på skeive...Nei, jeg hadde ikke drukket for mye rødvin!:-)
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Hei

Fint bilde fra en flott by. Veit ikke helt om jeg liker skråvinkelen. Klarer ikke helt å bestemme meg.

JM
Bjørn H.

Hehe ... kom ikke å si at dette var et helt edruelig opptak ... :)) hmmmm ..

jaja så skeivt kan det gå ---

Nei fra fleip til alvor : Bildet er kult det, men vet ikke, mulig jeg er litt ambivalent til skeivheten -

Det er jo så mange detaljer og flotte saker her, som også hadde overlevd, ''rett på'' -

Men av og til er det jo bokstavelig talt ..., kult å tilte helt .. --

Bjørn ;¤
Inger Anne Maritsdotter V.

Artig og meget god kameravinkling her,
det gjorde bildet litt annerledes ,
fine klare farger og detaljer,
bra skarphet.
mvh IAV
Grethe B.

Takker for sprikende og tildels schizo kommentarer:-) Bortsett fra Inger Anne da, som vet hva hun mener:-)
Grunnen til vinklingen, er at jeg så linjene lisom føres sammen der nede i enden, og så var jeg så møkk lei av alle ''rett på sak'' bilder fra ferien. Så da ble det slik. OG så fikk jeg med meg så mye rart, hehe..

mvh og god natt!
gt
Nikolai E.

Ett er iallfall sikkert: skarpt bilde og klare fine farger. Ikke helt uvanlig med skeive bilder, men her har du gjort en kreativt komposisjon med å utnytte bildeflaten. Skal det være på skrå så gjør det skikkelig! :) Det slo meg med en gang at linjene er et av de bærende elementene i komposisjonen.
Gunnar G.

Det er dessverre sjeldent at skjeve bilder fungerer noe særlig. Her på Foto.no har jeg faktisk bare sett to skrå bilder hvor skjevheten er berettiget. Det ene er Håvard Karlsens ''TV-tårn'', det andre er en fotomontasje om terrorisme. Alle andre skrå bilder, og dem er det faktisk (og dessverre) en god del av, fungerer ikke. Troen på at et bilde skal vinne seg som bilde betraktet ved å skråstille det, er normalt helt forfeilet. Dessuten har slike ting en tendens til å ødelegge det virkelige billedblikket, som enhver som liker å ta bilder må øve seg opp til kontinuerlig. Slik sett er bildet ditt full av spennende detaljer og fortellinger, som bare venter på å bli fanget inn.
Gunnar G.
Knut L.

Hei gt.

Meget bra dokumentasjon, på såvel arkitektur- som reise-fronten.
Her har du fått frem mye av den typiske byggestilen i gamle Verona i en elegant og dristig komposisjon. Det er ikke alltid så enkelt å få med kirketårn og spir i trange bygater.

I dette bildet fungerer skjevheten flott; - du har fått med fasaden fra gatenivå til tak med alle sine facinerende detaljer og ett av kirketårnene i bakgrunnen som balanserer bildet utmerket.
Ellers er bildet skarpt og fint og stemningsfullt.

mvh
Knut
Grethe B.

Tilbake fra verdens største datamesse, takker jeg for siste kommentar.
Det er ulike meninger ser jeg, og det er slik det skal være. Takk Knut for positiv kommentar! koselig at noen likte mitt lille kreative skråspring:-)

Natti...zzzz

gt
Fred S.

'Two households, both alike in dignity, in fair Verona, where we lay our scene, from ancient grudge break to new mutiny, where civil blood makes civil hands unclean.....''
Ja, jeg regner med at du vet hvilket skuespill som har denne introen, og hadde dette vært Julies balkong, hadde hun garantert gått på trynet i asfalten foran føttene på Romeo.
Men for all del; jeg skal ikke antyde at horisonten din er skeiv og bør rettes opp, liker denne skråstillingen, jeg. Et forfriskende syn på italiensk arkitektur, men....litt rødvin hadde du vel drukket ? Chianti, eller noe slikt....

vh fred
Nikolai E.

Grethe, hvordan var CeBIT? Noe interessant for fotografer i år? Jeg leste at Canon og de andre store glimret med sitt fravær?

Kreativt skråspring? Skråplan mener du? ;)
Grethe B.

Så er man tilbake fra verdens største datamesse, og JA Canon uteble *snufs*, dårlig gjort, ville gjerne tafset på de siste utgavene og sett den nye EOS'n...men vi lette og lette og ingen Canon stand...
Jeg mente sef skråSPRING:-) Liker og lage mine egne ord skjønner du Nikolai. Men jeg VET at det er feil. Gjennomført sådan.-) Get used to it!

Ellers om Cebit...vel, siden jeg har Canon, ble det en rask tur innom de andre produsentene med tungt hjerte, men egenlig var vel den største nyheten en mobil med egen linse og 7 Megapixler, hehe...her har noen misforstått! Mye fra Taiwan, noen smekre storskjermer...ahhh, og fristende mobiler for de som liker det. Men på fotofronten ...vel , fant meg et ''feriekamera'' med 7 Megapixler, 4x optisk zoom og supermacro med nærgrense 1 cm...men pokker om jeg husker hva det heter akkurat nå...må sjekke hjemme på brosjyren.

Sigma hadde egen stand, Tamron grimret også med sitt fravær...

God kveld i stova...

mvh
gt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu