Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma 105 1:2.8 D MACRO
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Birger J.
Vanskelig å gi noe kritikk på dette, det er jo stort sett veldig bra arbeid. Ville kanskje plassert mannen mer til venstre i bildet, det er masse skygge der. Kanskje såpass mye at skyggen på mannen blir like stor som skyggen nede til høyre, for å balansere bildet bedre.
Frank W. G.
Enig med Birger om at dette er et vanskelig bilde å kommentere. For meg fungerer det allikevel i laaange baner.
Liker funderingen i bildet, og da gjør det seg med gjentrukne persienner. At persiennene er skråstilt gjør det bare enn å bedre. Elers teknisk bra levert. Jo da, bra dette!!

Frank
Lars Harald J.
Dette likte jeg veldig godt. Teknisk godt arbeide. Liker at det er såpass lite elementer i bildet. Utrolig rolig og fin stemning.

Hilsen Lars Harald
Ronnie S.
Flott beskrivelse god idé og fin grafisk effekt.
Egil E.
Et stille bilde som i kraft av sin ro nesten roper til publikum.
Jeg fikk en gang en kritikk som lyder slik: sitat; ''tankene til personen fyller bildet'' og det har jeg lyst til å bruke her.
Persiennestripene (tror jeg det er?) passet svært godt til denne settingen og ikke minst vinkelen gjør sitt her. Skyggen som kutter inn i front er genial.
Som du skjønner fikk jeg sans for dette, dette beskriver en fase i livet som vi alle (stort sett) kommer i forbindelse med i en eller annen form. Dette er en god beskrivelse av denne fasen.
''Less is more''....
Anniken S.
Dette kaller jeg genialt bruk av lyseffekter. Du har plassert mannen slik at lys-strålene treffer ansiktet på en perfekt måte og danner fine konturer.
Det er en behagelig ro over bildeflaten som gjør dette bilde ekstra severdig.
Dette var noe til ettertanke og noe å tilstrebe.
Dag J.
Flott det her. Delikate detaljer i det mørke ansiktet hever det betraktelig fra et rent siluettbilde.
emil w.
lekre detaljer bra komp mye mye bedre i gråskala
mvh ewb
Lars-Anders M.
Dette er bare bra. De andre har allt sagt det. Ok.
Anne-Britt L. M.
Et viktig bilde med tanke på det forholdet man evt. måtte ha til han. Heldigvis åpnet jeg bildet på annen skjerm og fikk sett mer av detaljene i de mørke partiene. Likte området ved øynene/brillene speisielt godt.
Persiennene kan fortelle mye om hans situasjon, - eller de bare er der for å få en fin bakgrunn til portettet. Dette likte jeg!

Anne-Britt
John G.
Takker.
Kan være enig at det blir litt mye skygge til venstre i hodet, men cropper jeg der kommer kilen under haka faretruende nærme bildekanten.
John:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu