Hjort igjen
Legger inn et bilde tatt for 1 time siden. Litt bedre enn det forrige. Jeg har satt av litt tid i helgen til hjortefotografering. Vi får se hva det blir ut av det.
Bildet inngår i albumet Hjorter - Mine hjortebilder
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-03-11 20:00:55
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d70
  • nikon 70-200/2,8 VR
  • Brennvidde102mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetUten stativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger511
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_130215} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kurt S.

Et fint bilde av et flott dyr. Du er heldig som har slike fine dyr og fotoobjekter i nabolaget.
Horisonten i bakgrunnen ble litt skjeiv. Sjekka i P.S: Det trengs ca 2 grader rotasjon ccw.
Dyret kom veldig fint frem her mot den rolige og fine bakgrunnen. Lykke til videre med hjortefotograferingen. Tålmodighet må til, antar jeg.
Mvh Kurt
Vegard L.

Takk Kurt. Tok en justering.
Mvh Vegard
Stine J.

Versjon 2 ble absolutt best. Nydelig dyr og fin positur. Synd du ikke hadde stativ, mangler litt skarphet. Endel korning som forstyrrer litt for min del, men alt i alt et fint fanget motiv. :-)

mvh Stine
Vegard L.

Takk Stine. Dette hadde begynt å mørkne. Det var det beste jeg fikk ut av det. I morgen blir det med stativ, dersom bukken dukker opp.
Mvh Vegard
Arild L.

Hei, likte versjon 1 best, versjon 2 ble litt kornete - kanskje for mye USM... Hjorten er et fascinerende dyr - jeg håper også på å få tatt noen bilder av disse flotte dyra som kan være altfor oppmerksomme noen ganger.
Lykke til imorgen.
Mvh Arild
Vegard L.

Hei Arild. Kornete er det på grunn av at det var for dårlig lys når bildet ble tatt. Det er det som er problemet når man skal ta hjortebilder. De viser seg som regel når lyset er for dårlig.
Mvh Vegard
Inger-Lise S.

Flott dette. Et nydelig dyr. Jeg liker best v#2 her.

Inger-Lise:)
flemming r.

Skønt dyremotiv.
Vegard L.

Takk til dere også.
mvh Vegard
Stig B.

Her fikk du jammen hjorten igjen. Ikke de mest pittoreske omgivelser, men det viktigste her er vel dyret. Likte vel best v2.

Om du hadde mulighet så ville jeg forsøkt å unngått vann/land linjen gjennom hodet på hjorten. Kanskje et lavere standpunkt her ville løst både dette og redusert virkningen av det jordstykket den står på.

Venter på neste.

Mvh Stig
Vegard L.

Hei Stig. Enig med det om linjen. Når man har hjorten så nær er det ikke mye tid å gjøre det på. Jeg ventet på hjorten i skumringen i kveld men da kom den naturligvis ikke.
mvh Vegard
Roger K.

Hei hei, Vegard!
Flotte dyr dette. Fikk gleden av å se dem på Kleiva da jeg var der sommeren 2003. Litt sent ute i rekka jeg og ikke mye å tilføre en det som er sagt. Lurer litt på om ikke hjorten ble noe for mye opplyst i V2? Nå kan det selvfølgelig ha noe med skjermene sin ulike innstilling. Tålmodighet må du ha og klar på avtrekkeren.

Ha en fin kveld

Mvh RK
Rolf S.

Jeg syns dette bilde var bedre enn forgående Hjortebilde, det er jo ett spennende miljø med fjord og fjordlier med i bilde men her ødelegger strandlinjen på andre siden da den treffer hode/ ørene på Hjorten, jeg stusset litt over hva Hjorten står oppi og??, men uansett viss Hjorten kommer igjen her så har du potensiale til å ta noen spennende bilder her vil jeg tro.
Mvh Rolf
Vegard L.

Takk til dere. Rolf: Jeg prøvde på samme sted i helgen, men da kom ikke hjorten. Enig i det med strandlinjen. Hjorten står på en fylling trolig rester et dyrking av en åkerlapp e.l.
Mvh Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu