Fjærland - Den Norske Bokbyen #3
Norges eneste døgnåpne Bokutsalg? Og med ferdig prutede priser! Når du så er ferdig her er det ''bare'' 11 Bokutsalg og 199.780 bøker igjen! Se #1 og #2 for mer info.
Utstyr
  • Sony F-717
  • -
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_130377} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Hege J.

Hei, hei!

Bildene dine fra Fjærland er virkelig spennende motiver, Oddbjørn!
Denne ''bokhandelen'' er om mulig enda mer spesiell enn den forrige.

Du formidler bildet til oss på en meget severdig og god måte, synes jeg.
Bildet er godt oppbygget og du har valgt et fornuftig utsnitt. Skarpt og fint bilde. Liker også de godt fyldige fargene.
Får en skikkelig god sommerstemning av å studere bildet. Det frister å ta en tur til Fjærland ved anledning, takket være deg, dine bilder og lærerik og interessant informasjon til bildene.

Denne gangen blir det bare godord fra meg! :-)

God natt, nå innhenter søvnen meg... ;-)

Mvh Hege
Nikolai E.

Hva annet enn 'godord' kan sies om dette bildet? Hege, du har jo formulert deg så treffende i din kommentar, så jeg føler mine ord er overflødig :)
Igjen har fotografen servert oss et interessant, og samtidig artig, bilde fra denne 'bokbygda'. Her har du funnet et bokskur, bussholdeplass tror jeg det er, og valgt en meget bra vinkling. Utsnittet er bra som det er, eller kanskje en liten beskjæring av husveggen så den ikke virker så dominerende.
Oddbjørn W.

Takker så mye for positive kommentarer. Ja, jeg har brukt ganske mye tid for at bildet skal fremstå så perfekt som mulig. Bl.a. har jeg dempet ned fargene i husveggen, lyset opp de bøker som ligger i skyggen, samt generell fargejustering.

Ser du Nikolai mener jeg kansje burde beskåret husveggen noe, men ut fra orginalen har jeg beskåret en god del allerede, og ut fra hensynet til litt luft til venstre for bokutsalget tror jeg mitt utsnitt er ok. Men det er alltid interesant å diskutere utsnitt og denslags.

Det som også var viktig var å få med miljøet rund, at det er plassert rett i veien, innimellom hus, og med sjøen i bakgrunnen.

Dette er ikke et bilde jeg ville ha lagt ut ''singel'', men når det som her inngår i en serie kan det forsvares, og da er det det dokumentariske aspekt som veier tyngst. Derfor var det hyggelig med så positiv tilbakemelding

Mange takk til dere begge to!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu