Landligge
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-03-14 08:29:12
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-03-14 09:25:54
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2005-03-14 09:26:40
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon 20D
  • EF 70-200mm f/4L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_130501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Tauet og skyggene i vannet gir fine linjer som jeg liker, men blåfargen blir for intens for meg. Andre vil sikkert mene noe annet.

For meg ser det ut som det er skarpest midt på. Jeg synes det kanskje kunne vært skarpere over en større del ut mot høyre i bildet. Men dette blir bare småting - totalt sett liker jeg bildet veldig godt.

John-Tore G.
Hei og takk for ærlig kritikk.... Det settes stor pris på. Du har rett i at bildet ikke er like skarpt over det hele. Jeg kunne beskjært det slik at det uskarpe området hadde vært mindre, men valgte å legge ut hele bildet slik at jeg kunne høre hva dere syntes. Jeg har tona ned litt på blåfargen etter ditt ønske.
Jeg har lyst å presisere at jeg forsøker bevisst å legge ut bilder her på kritikken som jeg kan bearbeide etter råd ifra dere. Med andre ord så blir det ikke de umiddelbare blinkskuddene som finner vegen hit.(Hvis jeg skulle være så heldig å ha noen da:-))
ses mvh John-Tore
Dag T.
Helt greit med versjon 1, men når du har så store kontrastere at det grenser til det grafiske så blir uskarpheten i tauet skjemmende. Versjon 2 blir mer anonym.
John-Tore G.
Jeg ser forresten at jeg har blingsa litt her. Dette er ikke hele bildet som jeg har skrevet at det er. Jeg har beskjært det oppe.
Takk til deg også Dag, for kommentar.
mvh John-Tore
Kurt S.
En smule uskarphet i tauet kan kanskje være bevegelsesuskarphet.
Synes V3 ble best. Fine linjer, farger og kontraster.
Absolutt dekorativt.
Mvh Kurt
Avsluttet .
Dekorativt er det men jeg savner også mer skarphet på tauet.

MvhJRH
Anniken S.
Absolutt inne på noe her, men jeg mangler som de andre litt mer skarphet på tauet. Får ikke helt taket på det når så mye er uklart.
Syntes utsnittet i v3 ble bra. Der får vi mindre uskarpe områder og helheten virker klarere. Et ok bilde, ikke ditt beste.
Inger Anne Maritsdotter V.
Motivvalg og bildeutsnitt er veldig bra her,
teknisk syns eg dette bildet mangler en del, fargen på vatnet er for kunstig blå og eg ville hatt meir skarphet på alt her; både tau og vatn.
mvh IAV
Avsluttet .
Flotte farger. Liker den litt dype blåfargen. Noe uklart i fronten av bildet
Grethe B.
Versjon 3 for meg. Likte den skarpe blå fargen, og i 3'rn ble det mer balanse i skarpheten!

mvh
gt
Odd Tore S.
Kan si meg enig i mange av kommentarene ovenfor, og lar den siden av saken ligge.
Jeg vil heller se litt på selve motivet
Idéen er god, men tatt i denne vinkelen og med så stram trosse blir det litt for rett på. Jeg tror at dette ville blitt mer spennende om du hadde valgt en annen vinkel eller helst funnet en annen trosse som beskrev en bue, og så arbeidet med den. Du får sikkert en utfordring med dybdeskarpheten da, men den linjen jeg tenker på vil nok komme best fram med noe vidvinkel.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu