Sommer ved Sootkanalen
Følte behov for litt sommergrønt
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_130782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Fin dragning inn i det flotte kulturlandskapet.
Stine J.

Herlig sommerstemning! Fin dybde i bildet, kanskje litt hardt lys på trærne? Men bildet gir absolutt sommerlengsel. Flott! :-)

mvh Stine
Roger K.

Hei hei Steinulf!
Litt tidlig, men flott sommerstemnig. Fin dragning av blikket innover i bilde, men som nevnt kanskje litt hardt lys på trærne.
Tror jeg vil avikle påsken før jeg begynner å omstille kroppen til lengsel etter sommer. Med strålende vær her nå så frister det til mange flere skiturer.

Ha en fin kveld

Mvh RK
Avsluttet .

Jeg synes det ble litt tamt bilde! Kunne tenke meg litt mer trøkk i fargene og litt mer kontrast. Jeg tror bildet kunne vært eksponert litt mørkere enn dette.

Flott kulturlandskap!

MvhJRH
Hege J.

Jeg har lengtet etter sommer leeenge allerede, og alle sommerbilder mottas med takk. :-)

Fin dybde i bildet, friskt og fint og med mange spennende detaljer å studere.

Mvh Hege
Anniken S.

Hadde nesten glemt hvor vanvittig fint det er på sommeren.
Grønt og skjønt. Hvordan bladene dekker til trærne og pynter de i sin beste finstas. Gleden ved å høre vannet renne i bekken og kjenne duften av grønt.
Kanskje en smule for mye usm, men du må gjerne glamorisere sommeren for min del. Liker det jeg ser og takk for at du tok meg frem til sommerstid :)
Stig B.

Fin linje inn i et vakkert sommerlandskap. Lurer på om jeg kunne tenkte meg her å ha vridd kamerastandpunktet litt, slik at elven ble litt mer diagonal og ikke bare rett inn?

Mvh Stig
Odd Tore S.

Bra dokumentasjon som gir lengsel mot sommer og sommermotiver igjen, gjerne slike som dette av gammel kultur med patina og forfall.
Litt tamt i fargene, og en vinkling som fremhevet bedre den rette delen av kanalen som en del av komposisjonen og samtidig utnyttet svingen i enden hadde gjort seg.
Jeg regner naturligvis med at du har med fotohelikopter, slik at små praktiske problemer som å krysse kanal eller sveve over den i passe høyde ikke hemmer deg.
Odd Tore
Inger-Lise S.

Et godt bilde. Idyllisk og fint med fine farger. Fin speiling i vannet. Godt lys. Et severdig bilde.

Inger-Lise
Rita S.

Bilden får en att verkligen LÄNGTA till sommaren...Fin komposition med vattnet som leder en i bilden till en oas av sommrig grönska..
Härlig bild Steinulf!
Bästa h
Rita
Ronnie S.

Snart sommer :-) Lyset er litt hardt her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu