Knipseri a la Løberg
Taler for seg selv hvis man vil se.
Som Løberg vel sa: Enhver middelmådig amatør kan ta slikt. Det må ikke utstilles!

Fotokunst er forbeholdt Oss Som Vet Best.
Fotograf
Utstyr
  • PENTAX *istDS
  • 18-55 KIT objektiv
  • Brennvidde33mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/45s
  • Nei
  • AnnetISO 1600 tatt på frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger445
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_130985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Joachim T.

Dronningens bilder er da mye bedre.
Bjørn J.

Dette var ikke all verden og jeg er enig med Joachim ang Dronningens bilder. Nå vet ikke jeg hva du har imot Morten Løberg, men hans bilder er i en helt annen kategori enn dette. Her er det ikke et snev av hverken komposisjon eller visualitet.
Jan A.

Jeg tar skarpt avstand fra den diskusjonen som har foregått mht Dronningens bilder og fotokunst kontra knipserier.

Mange har hatt innlegg i diskusjoner har på www.foto.no som jeg synes er skammelige. Mullamentalitet og meningstyranni isolerer miljøet, stenger for nyskapning og setter bom for rekruttering.
Bjørn J.

Hvorfor blander du Løberg inn i dette, han har jo ikke vært med i debatten her på dotten.
Jan A.

Til Bjørn Johnsen: Bildet heter ''Knipseri a la Løberg''. Navnevalget har ingen ting med hvorvidt han har vært med i debatten eller ikke.

Ellers vil jeg sette pris på konkret kritikk som er til å lære av. Dette som Joachim Thorsen og Bjørn Johnsen skriver har jo ikke snev av veiledning i seg.
Carsten A.

Jeg skjønner heller ikke hvorfor Løberg skal nevnes her. Dette blir for meg et heller ordinært knips av et litt tilfeldig valgt utsnitt. Jeg har for min del ikke noe behov for å fremheve eller forsvare Norten Løberg (og gjør da heller ikke det nå), men "Knipseri a la Løberg" blir rett og slett et sleivspark.

Ellers kan ingen vente at de som skriver bildekommentarer skal kunne fortelle autor hvordan et bilde kan lages for å engasjere, ha et budskap eller hva det nå kan være som er autors hensikt.

Teknikken, litt grumset og med en smal toneskala, har nok også tilfeldighetens preg her.

MVH CA
Jan A.

Vel, vel, vel... Nå er det fem år siden.

Det jeg reagerte på var hva "fotografene" skrev om Dronningen som holdt foredrag i New York, var det vel - da fikk hun på pukkelen for at hun, underforstått -som den amatøren eliten mente hun var, gjorde dette. Det burde jo ha vært en av eliten som hadde sluppet til i stedet! (SUKK!!!)

Merket meg Morten Løberg og hans uttalelser.

Bildet jeg har lagt ut er ikke så mye å skryte av, men jeg brukte det som en reaksjon på den debatten som gikk for fem år siden.

Mvh Jan Abrahamsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu