Bønsnes kirke.
Bildet inngår i albumet I mina drømmar. - Bilder som kommer frem i mitt hode
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger362
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131310} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Gunnar G.

Det som fascinerer meg med bildet ditt er at du åpenbart har blikk for ''bildet''. Det jeg fester meg med er de to gule vinduene, ett nært, ett fjernt, i en blå verden. Det er virkelig bra sett!! Men det er dessverre flere elementer i bildet jeg ikke får til å harmonere med hovedmotivet. Himmelen er delvis skarp, delvis uskarp. Det kan jeg lite med. I tillegg er det hellinger og vinkler i bildet som jeg heller ikke finner behagelig. Kanskje er den siste kommentaren egentlig basert i at bildet totalt sett både er skarpt og uskarpt? Er dette et resultat av bearbeiding? Er dette ikke det opprinnelige bildet?? Og så en bitte liten detalj: Det gule lyset nede i tårnet ville jeg selv ha fjernet. Jeg mener bestemt at det holder med ett større gult lys i front og ett svakere, men nesten likedan i bakgrunnen.
Gunnar G.
Avsluttet .

Det pålagte vannet foran kirkens inngangsparti kan ha symbolsk tolkningpotensiale. Synes du har fått til mye ut av Bønsneskirka, og stemning, toning og lys gjør at en ikke skulle tro dette var langt ute på Røyse - slik det jo er. Montasjen av vannet i forgrunnen er bra utført.
Avsluttet .

Hei Mosskull.
Du kjører din egne veier slik som du har gjort så lenge jeg har vært på forumet. Du er en inspirasjonskilde for kreativitet og overasker meg alltid.
Fortsett med det for det funker veldig bra :)
Lars-Anders M.

Originalbildet er ett gammelt Sv-negativ. Agfa APX 100. Langtidseksponering. Fikk iden til ”blåtimemotivet” fra siste Digital foto. Vannet la jeg in da det ellers var helt mørkt nederst i bildet.
Takk for meget bra kritikk.
Inger-Lise S.

Her har du gjort en god jobb. En fin stemning du har fått fram. Lysene er veldig godt plassert og gjorde seg godt.
Flott dette!

Inger-Lise
Odd Tore S.

Bønsnes kirke med vidvinkel og noen av dine spesielle varemerker.
For den som har vært der (så sent som i går kveld for mitt vedkommende), blir vannet automatisk til våte steiner, og ferdig med det. Her er hjernen forhåndsprogrammert, det kan ikke være vann i løs vekt her. Oppdaget ikke at det var vann før jeg leste kommentaren din.
Blåtoning OK, men påtrengende grell gulfarge. Om den skal se uvirkelig ut, virker den etter hensikten. Jeg ville ha dempet den kraftig. Kanskje lyst opp det øvre midtre vinduet i tårnet i stedet, skaper mer spenning i forhold til lyset i bakgrunnen.
Den gulgrønne saken i vinduet ved siden av døra får jeg ikke helt tak på. Kan det være et innsmuglet selvportrett??
Vidvinkeleffekten kan jeg like når den er så utpreget.
Som vanlig holder du deg ikke på den slagne landevei.
Odd Tore
Lars-Anders M.

Bra kommentert Odd Tore. Stå på. Tror du har rett i det meste. men jeg liker å provosere litt.
Julie S.

jeg synes lysene i vinduene ser veldig 'fake' ut..som om de er malt inn i paint...ellers er bildet veldig spennende..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu