Ekorn 5
Legger ut en serie med 5 ekornbilder, og jeg håper noen kan fortelle hvilket av bildene de liker best. Fint dersom du kan gi en liten begrunnelse. Et av disse bildene skal forhåpentligvis brukes i et bokprosjekt.
Bildet inngår i albumet - Norske dyr - - Bilder av dyr som finnes i mitt nærområde i Namdalen.

De fleste av dyrebildene er da også tatt i naturen rundt meg her jeg bor.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikkor 300 mm AF-S II + 2x conv
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger1000
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131444} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Torgeir S.

Ojojoj så nyyydelig, dette var virkelig en innertier for meg! Skarphet, komposisjon, farger, bakgrunn, alt bare stemte for meg!

Mvh. Torgeir
Ole Petter D.

Liker nok denne versjonen best, mest pga komposisjon. Blendervalget gir bedre dybdeskarphet enn i flere av de andre. Liker variasjonen i bakgrunnen godt her, men litt minus for noe som kan minne om et nett eller lignende. Mener fortsatt at det er litt lite luft i toppen. Også et par pletter som ser ut som støvflekker jeg regner med du fjerner. Håper du skjønner at jeg mener dette er et topp bilde :-).
Ole Petter
Ole Martin D.

Hallo Kjartan.
Du hadde en fin dag på '' jobben'' ser jeg og utrolig mange flotte ekornbilder, må si at jeg likte dette svært godt( best lys) men det i stubben var også lekkert!! Du var på rett plass til rett tid igjen,flaks? God påske!
Alexander W.

Hei...
Ikke annet å si enn at dette var herlig..!
Bra..

Mvh Alexander Wabakken
Stig B.

Dette var vanskelig, hadde veldig gjerne hatt alle 5 i mitt eget arkiv.

Endte til slutt opp med denne, med litt miljø, klassisk sidepositur og som på alle sammen;høy teknisk kvalitet og nydelig fargebalanse.

Flott lys, fin komposisjon, om enn noe trang på toppen.

Ellers er artsportrettet (#2) bare nydelig men nådde denne gangen ikke ut over rent artsportrett, og spisescenen (#4) er lekker, men der mangler litt øyekontakt for å bli den beste.

Løkke te me valget.

Mvh Stig
Kjartan T.

Takk til alle som har lagt igjen litt mening på disse fem bildene. Ole P, bildene er tatt langt inne i skogen så det er nok ikke noe nett du ser i bakgrunnen.

Ellers har jeg også en favoritt, men den skal jeg legge ut litt senere :) Fin dag med ekornene i dag... herlig at det går mot mange mange gode vårdager i skog og fjell. God påske!
Stine J.

Utrolig mange flotte ekornbilder du har lagt ut. :-) Dette blir min favoritt. Fin positur på ekornet som er i et naturlig miljø. Bra bakgrunn. Det eneste jeg savner på alle 5 bildene er hele halen... Den er jo så vakker på ekorn, men forstår det må være svært vanskelig å ta bilder av disse raske små dyrene. Syns du har lykkes bra med alle 5. :-)

mvh Stine
Ronnie S.

Berre lækkert :-)
Bilde #2 eller #5. Fordi de kommuniserer best. Rett og slett.
Kjempefin serie!
Kjartan T.

Takk igjen, det ble litt mye å følge med på... skal aldri slenge ut fem bilder på en gang igjen:) Liker best dette + nummer 2 og nummer 4. Ser at smaken er nokså lik over hele fjøla. Savner nok et bilde der halen til dyret er med. Skal gjøre et forsøk med litt mindre brennvidde neste gang, men er godt fornøyd med disse bildene. Fint å ha i arkivet.
Avsluttet .

Litt trangt oppe. Venstre del må dempes - innerste del av greina drar blikket til seg.

Litt flatt lys, men et vellykket artsportrett uansett.


Svein B.

Her støtter jeg KSH sin kommentar til fulle. Dette blir min favoritt uansett av dine ekornbilder, her vises ekornet på en naturlig og fin måte, akkurat slik jeg kjenner det. Litt synd at ikke hele halen er med, men det er heller ikke noe stort minus for bildet som helhet. Noen mørke ''fartsstriper'' over nakken skjemmer litt, ville vurdert en liten klonejobb der.

Mvh
Svein B
Jan W.

Aldeles nydelige ekorn bilder Kjartan.

Fikk nesten bakoversveis når jeg leste SB sin kommentar, nesten ordrett hva jeg hadde i tankene for å taste inn her. Ja, som du skjønner er dette også min favoritt.

Har alltid vært begeistret for disse festlige små krabatene. Herlig at våren kommer slik at vi igjen kan ha terasse døren på gløtt for Snapp og familien hennes. De sitter gjerne på kjøkken gulvet og knasker nøtter mens vi spiser frokost.

Mvh. Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu