påskebobler
i mangel av noe annet å gjøre noen dager før min påskeferie starter kan man jo fotografere bobler...
Bildet inngår i albumet vann fra springen - vil du ha vanndråper i alle formasjoner, start med springen på kjøkkenet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-03-21 13:20:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • sigma 18-50 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annetstativ lent inntil vask
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger578
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Nichlas K.
Kornene ødelegger bildet litt. Slike bilder bør være rene! Manuell fokus eller auto? Mye USM i etterkant?
Jan O Ø.
Hei. Kjempefint motiv. Ellers enig med NK.
Mvh. Jan O.
Ole Walter S.
Hei og takk for tilbakemelding, jeg kan forøvrig opplyse at kornene nok kommer fra bruk av HØY asa, jeg brukte 1000 asa(...) på noen bilder tidligere og glemte å stille tilbake.

mvh/Ole Walter Sundlo
Kai Frode G.
Jeg må si meg enig i at bildet er for kornete. Neat image hjalp litt. Du har fått til et greit resultat, og frosset et spennende øyeblikk, men jeg savner litt den renheten jeg har sett i andre bilder av tilsvarende motiv her på nettstedet. Fargene blir også litt tamme.
Dag T.
.-)

Begynner å bli lei dråper nå. Dette var helt oK, fint med de tre dråpene oppe, men kunne savnet en eller to oppe til høyre også.
Dagny L.
Hei Ole

Selv om bilde ble litt kornete ( noe som kunne ha blitt rettet i Neat Image ) Synes jeg at dråpebilder er virkelig en fotokunst. At noen blir lei slike bilder er kanskje at de ikke klarar å ta slike bilder selv. Dette er bilder man ikke kan ta uten videre. Det kreves tolmodighet og kreativitet. Av 100 bilder blir bare noen få vellykket.

Synes det er litt merkelig at noen kategorier kan man legge ut i massevis og en hører aldri at neon blir lei, mens andre skal det jemman ikke mange bildene til før noen roper opp. Fortsett med dråpebilder, de er både krevende og spennende og ikke minst morsomme.

Men for enkelte skal visst ikke foto være morro.

Mhv. Dagny
Dag T.
Dagny: Under samme kommenteringsrunde sa jeg også, på en litt annen måte, at jeg var lei av steiner i solnedgang.

Ellers var det en helt unødvendig kommentar. Å mistenkeliggjøre kritikere er uhøflig, særlig når jeg hadde en fin og tydelig liten smiley koblet til kommentaren. (forresten tok jeg slike bilder på 80-tallet, den gang hver eksponering kostet penger .-)
Dagny L.
Dag Thrane:

Jeg vet at solnedganger ol. er her på dotten nesten forhatte blder, men portretter, og andre spesefiske bilder er godttatt i det uendelige. Men at noen av oss elsker slike bilder som macro av dåper, insekter, bilder av solnedganger og andre naturbilder føler seg blir neglesjert her på dotten. Noe som gjør meg betenkt.

At flere med meg liker både å se og ta slike ''klisjebilder'' er vel ikke ukjent her. Men jeg våger å si hva jeg mener. At dere '' store gutta'' mener noe annet, nå en bare godta. Men føler ofte at det ikke er plass for oss på dotten.

At noen alikevell våger å legge ut slike bilder sier meg at her er en fotograf med stor selvtillit og som jeg respekterer høyt.

Så Dag, jeg har større sepekt for slike som våger å legge ut bilder som der ''store gutta'' liker enn de som jatter med dere for å få en stjerne av dere,

Kall meg hva dere vil, men jeg våger å si ifra hvilke bilder JEG liker og gir blaffen i hva dere mener. Alle har rett til å likre de bilder de selv synes om.


Mhve. Dagny

Dag T.
Poengt Dagny, er at jeg har rett til å mene det jeg gjør uten dine angrep. Slikt har ingenting på bildekritikken å gjøre, det vitner om dårlig oppdragelse.
Dagny L.
I like måte dag Thrane.

Dagny
Dag T.
Så fint da, da er vi enige i at å komme med fornærmede kommentarer over en tydelig flagget spøkefull innledning til en ellers konstruktiv kommentar er unødvendig og uoppdragent :-D
Ole Walter S.
hmm dette blir nesten som i monty pytons flying sircus; Do you want an argument? Cost 5£... I just payed you 5£! No you didn't! Yes I did.




Konstruktiv kritikk er greit, det har jeg lært veldig mye av, men her har det gått litt for langt og det gjør det ofte på mange av bildene på denne nettsiden. Det er veldig synd.

Ole Walter Sundlo
Carsten A.
Selvsagt er dråpebilder en klisjé, men dette var avgjort litt på oppsiden av gjennomsnittet. Kankje litt har bildebehandling, og fjerning av støy syns jeg ikke tilførte noe akkurat her. For min del ligger bildet i nedre halvdel, beskjær gjerne slik at den brede mørke stripen danner bildet overkant.

Ergerlig med slike utfal som DN lirer av seg her, men slikt at dessverre ikke til å unngå nå og da.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu