Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger141
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13161} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rune M.

Kjør en bulldozer over husene i bakgrunnen, og ta bildet på nytt. Ellers et fint, idyllisk bilde, med spennende lys/skygge-mønster.
Ketil P.

Husene' i bakgrunnen er etter det jeg kan se et nysrestaurert fredet fort, beliggende på Isegran, RM's forslag utgår dermed.
Enig i at bakgrunnen trekker litt ned og tipper at det ville vært bedre og flyttet modellene og seg selv noen krakker mot høyre (møllehjul m.m).
Ellers et bilde med fin stemning.
Ronny J.

Takker for kommentarer.
KP: Du tar nok feil angående husene i bakgrunnen. Det er noen eldreboliger som befinner seg på Kråkerøy. Bildet er tatt ved ''Grunnmurede''. Restaureringen av fortet på Isegran blir de nok forresten aldri ferdig med ;o)
RJ
Ketil P.

Ooopps, da bommet jeg visst en del m.h.p. bakgrunnen. RM's bidrag til eldreomsorgen er uansett feilslått og jeg holder fast ved forslaget om møllehjulet som bakgrunn.
Fortsatt et bilde med fin stemning...
Rune M.

Bulldozer burde inngå som basisredskap for enhver fotograf. Eventuelt kunne kommunene få en egen ombudsmann som sørger for at alle utbygginger var fotogene. Så fikk man i det minste et sted å klage.
Ketil P.

Når man tar for seg de siste decennier så virker det som om utbygginger hverken skal være vakre eller fotogene. Fra kommunene er det dessverre ingen hjelp å få, de er i lommene på kapitalistene som bygger stort, høyt og stygt. Rent fotografisk er nok PS og foretrekke framfor bulldosere. Men det blir i grunn en helt annen diskusjon :-)
Ronny J.

Så kjedelig om alle byggninger passet til hverandre da. Det er jo like spennende med kontraster. Ikke at dette bildet er noe eksempel på det men...
Moderne byggninger med sine fasader i glass og stål er jo (nesten) mer fotogene en gamle hvite trehus, synes nå jeg da. Kan man i tilegg få med flere arkitektoniske stiler på et og samme bilde er det jo helt topp!
RJ
Hans- Georg S.

Fin stemning. Synes ikke husene i bakgrunn forstyrrer særlig.
Ronny J.

Takker for kommentar.
En ting som forstyrrer meg litt, er at den ene personen på krakken har ''gjemt'' seg bak den andre.
Det hadde vært bedre med litt luft mellom dem.
RJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu