Ray of Light
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger467
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131592} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kurt S.

Lysstripa som følger den diagonale linjen ned mot treet gjorde seg godt.
Veldig flott og godt sett. Her avslører du et godt fotografisk blikk -:)
Ha en God Påske.
Mvh Kurt
Fred S.

God påske til deg også, Kurt, og takk for kommentar. Skulle gjerne ha kommentert den fine isskulpturen din, men den ligger på ''feil'' side''. Men flott var den, og jeg misunner dere som har tilgang på hav og fjære på denne tiden av året.

vh fred
Steinulf L.

på riktig sted til riktig tid. Enkelt, men storslagent. God påske.
Stine J.

Enkelt og lekkert. Flott lysstripe ned mot treet. Bra!

mvh Stine
Stig B.

Husk Fred, at har man hav og fjære på denne tiden, så har man også kystklima, som ikke alltid er det mest stabile :-).

Fin tegning med lys, bra oppfattet, fint presentert. På min skjerm kan det bli litt lite detalj i de mørkeste skyggepartiene. Tror at dette gjør seg best i litt større format, på en vegg.

Mvh Stig
Odd Tore S.

Ganske så delikat liten sak, enkel og stilfull, og med treet som har forstått hvor det skal vokse som kontrast og forankring. Jo, du er i ferd med å bli varmet opp!
Angående ''gjerdet'' mot Bildekritikken:
Det er et gjerde med selektive evner, det holder bildene dine ute så lenge du ikke betaler, men slipper din velbegrunnete og saklige kommentar etter oppgitt oppskrift (eller etter annen oppskrift, alternativt uten oppskrift) gjennom. De først ukene virket dette etter Colgate (?) metoden: Fjerner den gule hinnen, og lar deler av tennene sitte igjen. Nå er det ikke store forskjellen lenger, og jeg våget spranget med bildet ''Forurensning?'', som ingen har gjennomskuet dobbeltbunnen i til nå.
Utflytende kommentar, men dette er -galleriet. Bare hopp over gjerdet du, ulvene ligner mest på den på Ann Forbergs bilde nå.
Odd Tore
Fred S.

Takk for kommentarer: Ikke så lett med detaljtegninger i snøen her, Stig. Tittelen kan gi inntrykk av at det var overskyet, med en strime sol som smatt gjennom. Det var imidlertid en strålende dag i fjellet (palmelørdag), og bildet ble tatt rett mot lav ettermiddagssol, og en fjellside der toppen av en utstikkende avsats var belyst. Når jeg attpåtil er ''automatiker'' ble resultatet bare slik.
Går det an ''å hoppe over gjerdet'', Odd Tore ? Skal gjøre et forsøk, men det som kan skje er at ''old man river''.

vh fred
Anniken S.

Det er nesten så det blir kronerulling her.....jeg vil også ha herren på ''den andre siden''. Alltid velbegrunnede og flotte kommentarer å få fra den kanten.
''Ray of light'' er en usedvanlig flott låt laget av selveste Madonna. Du har selv assosiert mine bilder med musikk tittler, så jeg kunne ikke la være ;)
Et herlig utsnitt som pirrer sansene til å ville se mer. Det er så ensomt, men utfra den blå'e snøen forteller det meg at det finnes noe mer enn bare dette lille solglimtet. Du får nyte fridagene, god påske lærer Strømme :)
Fred S.

Jeg er så straight at jeg ikke kan skifte side sånn uten videre, Anniken. Ellers kjenner jeg Madonna`s Ray of Light, låner ofte titler fra pop-låter (Husk at ikke alle 60-åringer MÅ nøye seg med Vikingarna...)
Og måtte du minne meg på at jeg er lærer ?

vh fred
Anniken S.

Vet så visst at din kjennskap til musikk er bred. Du assosierte en av mine bilder med Oasis, et band som nesten er for hipt selv for en som er 29 for tredje år på rad. Straight eller sta? Selvfølgelig skal jeg la deg være i fred i din etterlengtede ferie. Det er tross alt hele 6 uker siden vinterferien.... ;)
Fred S.

Lenge siden Oasis var et ''hipt'' band, Anniken, de har egentlig hatt bare et album som er noe å skryte av. ( Det første). Ellers er det jeg gjør nå kanskje den viktigste grunnen til at billedgalleriet holder i lange baner for meg: Jeg kan ''chatte'' med f.eks deg uten å ha dårlig samvittighet, billedgalleriet har jo blitt tillagt den funksjonen, mer eller mindre offisielt. For etter å sett utviklingen, eller skal vi si mangel på utvikling, på billedkritikken, har jeg gitt opp håpet om at foto.no noen gang vil bli et seriøst forum for utveksling av ærlige meninger. Jeg ser med andre ord ingen grunn til å betale for å delta på en webside i forfall. Det er mulig at bildene i gjennomsnitt er bedre på billedkritikken, av naturlige årsaker, men kvaliteten på kommentarene har ganske raskt blitt like traurige som de en stort sett finner på billedgalleriet, så da kan jeg like godt bli her. Regner med at du har kvote stor nok til å legge ut mer enn nok bilder her også....
Vi snakkes..( og det er bare fem uker siden vinterferien; vi lærere har det ikke så ille som vi vil ha det til)

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu