Min Solveig!
Jeg har kjøpt meg en Canon EOS 350D. Min første digitale speilrefleks. Ett av de første bilder jeg tog var av hun som ga meg klarsignal til dette innkjøp. Brukte min Canon EF 85 1,8 linse.
Bildet inngår i albumet Portrett. -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/2.0
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

Gratulerer med nytt kamera, det får du sikkertnok mye glede av. Dette bildet synes jeg har for harde skygger - særlig den på venstre del av ansiktet hennes. Ellers, komposisjonsmessig tradisjonelt men et flott bilde av din fru.
Venche J.

Du er i skikkelig forhandlingsposisjon med dette flotte bildet. ;)
Gratuelerer med nytt kamera Lars-Anders. Nå blir det spennende å vente på flere godbiter fra deg-

God påske både til deg og finansministeren. :)

Wenche.
Anniken S.

Jeg liker skygge og lyspartiene som du har fått frem. Du skaper liv og preg på din kjære som gjør henne mer personlig. Dybdeskaprheten er muligens litt i minste laget. Fokusen sitter bare på hennes høyre øye. Det venstre som er nærmest vinduet og lyskilden er ikke like godt fokusert. Dette øyet blir jo også mye mer opplyst enn det andre ettersom lyskilden kommer fra den siden. En vakker kvinne med et godt smil :)
Inger-Lise S.

Hei Lars! Gratulerer med nytt kamera!
Her er jeg enig med Anniken i hennes kommentar, både hva angår det tekniske og din både søte og vakre Solveig. Et godt smil hun har og glimt i øyet,som du har fått fint fram:)

God påske
fra Inger-Lise
Avsluttet .

Beklager, ser nå at det var feil på min skjerm som gjorde at skyggen så mye kraftigere ut da jeg kommenterte tidligere. Da var venstre kinn tilsynelatende helt sort, noe jeg nå ser ikke stemmer. Jeg trekker herved tilbake det jeg sa om skyggene. Bildet er bra det!
Per Gylder H.

Hei Lars

Kjenner meg så godt igjen i din situasjon, du har selvfølgelig (vi gjør vårt beste) fått ett fint bilde av din (bedre halvdel, jeg prøver å utrykke meg slik for din del) kone, men du trenger selvfølgelig ett objektiv for å nå det perfekte(kan jeg anbefale ett f1,4) ett som får frem det litt skyggelagte i den venstere for meg side ved din elskede.

Vennlig hilsen
:)Per
Frank W. G.

Gratulerer med nytt kamera.
Bildet er greit nok det. Kanskje litt for lyse partier nede til høyre, men ellers ok.
God påske til deg.

Frank
Tarjei Ekenes K.

intense øyne som gjør bildet levende
og hvis hun lever med deg vil jeg
tro det er et spennende og intenst liv også

klarsignal; søtt....og fornuftig

:-D ! sånn tar jei av !
Lars-Anders M.

Takk til dere alle. Mener selv ikke dette er noe spesiellt bra. Kunde brukt opplettingslys fra skjerm mm. Dette var bare den første testen med mitt gamle Ef 85mm 1,8. Bildet tog jeg ca 18.45 i lyset av ett vidu her hjemme. Har store forhoppninger til dette kamera. Ok.
Avsluttet .

Grattis med nytt kamera! :D

Synes portrettet er fint og koselig, liker lyset og skyggene.

Skulle vært skarpere noen steder, synes jeg.


Hedda:)
Lars-Anders M.

Ja Hedda, jeg har brukt for stor blenderåpning. Men hun er ganske skarp i hodet ser du. Kvinner som gifter seg (og tar hand om) med Svensker er inte dumma. Hun er det beste som hent meg. Ok.
Avsluttet .

Hehe, tviler ikke. Jeg er halvt svensk selv av akkurat den grunn at norske kvinner gifter seg med svensker, så jeg kunne selvsagt ikke vært mer enig. ;)

Koselig å lese det fine du skriver om henne (kanskje jeg bør lete etter en svenske jeg også?).

Hedda:)
Nichlas K.

Hei Lasse! Gratulerer med nytt hus! Må nesten stikke innom deg snart da! Jeg er enig i uskarpheten, men liker egentlig lyset. Ok, som du sier :) Ha en videre fin ferie!
Lars-Anders M.

Ok Nichlas. Vi ses.
Odd Tore S.

Dette var et protrett etter min smak.
Her er det ingen mangel på kommunikasjon mellom modell og fotograf. Det ser veldig ''ekte'' ut, og formidler en positiv dame.
Det tekniske lar jeg ligge her, så det første gang på en LCD-skjerm med lysere mellomtoner. Det ga et helt annet og bedre inntrykk enn her, men da var det ikke tid for kommentarer.
Gratulerer med 350D! Kanskje finner du at det inneholder både vann og miniselvportretter.
Odd Tore
Lars-Anders M.

Tusen takk Odd Tore.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu