Trær
Tatt ut av et bussvindu i forbifarten et sted mellom sandefjord og larvik.
Elsker lyset og skyggene...
Utstyr
  • Sony DSC P41
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132195} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Joachim H.

Dette hadde blitt et mye tøffere bilde hvis du tok deg tid til å ta vekk strømkablene. Ser av dine andre bilder at det er mye bilder ut av vinduet, men alikevell greier du å fange noen gode motiver. Blir spennende å se hva du får til i fremtiden :-)

Lykke til


JH
Gunnar G.

Det er flere problemer knyttet til bildet ditt av ren kompositorisk art. Det er nemlig slik at når du gjengir en perspektivistisk linje innover i bildet (her trærne som blir stadig mindre (og mørkere) innover i bildet, så vil øynene følge denne linjen. Og da forventes det egentlig at vi skal finne noe spennende ved enden av denne linjen. Det gjør vi ikke.

Det andre er at lys tiltrekker seg interesse mer enn mørke. Altså finnes det interessante i bildet der hvor bildet er mest strålende av lys. Det er utfor venstre billedkant. Men der er det intet spennede, annet enn at vi skjønner at der er sola.

Du har altså to motstridende informasjoner i bildet, og ingen oppfyller våre ønsker om å få en avslutning, altså finne hovedmotivet.

I tillegg har du med en del detaljer som ikke har noe med disse to hovedinteressefeltene å gjøre, og derved heller ikke noe å gjøre i bildet, nemlig noen campingvogner i bakgrunnen, og noen strømledninger øverst i bildet.

Imidlertid har bildet noen kvaliteter som jeg tror du må ha blitt infanget av, siden du faktisk tok et bilde her. Trærne som går innover i bildet og skyggen av trærne på bakken. Trolig burde du ha funnet en kameraposisjon lenger til venstre for å kunne konsentrere deg om bare trærne som perspektivmessig går innover i bildet.
Gunnar
Nils Martin L.

Takker og bukker :)
Er ikke så lett å tenke på komposisjonen i et bilde når man suser forbi ombord i en buss. Det hele er veldig impulsivt...
hehe ..
topp stemning
Gunnar G.

Nei, å tenke komposisjon i en buss er ikke lett, det har du helt rett i!
Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu