Bildet inngår i albumet Etiopia -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger612
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132377} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Alf B.
Veldig fint bilde.

Men samtidig føler jeg meg litt lurt... Det blir litt mye Photoshock CS. Tror motion bluren mot øverste billedkant ville tjent på å bli gitt litt gaussian blur i tillegg, nå fremstår det som det mest skarpe i bildet. Venstre kant av begge kjortelene har også en veldig framtredende skarphet i forhold til resten av gutta, særlig partiet nesten nederst på kjortelen til han til venstre.

Ellers et fartsfylt bilde med masse glede, uttrykket på han største er kjempefint! Liker også uskarpheten og kontrasten i ansiktet hans, som gir en veldig fin struktur. Men skulle gjerne sett en litt 'tidligere'' versjon...
Ketil K.
Takk for tilbakemeldingen og vurderingene. He-he Du er lurt - dette bildet er ikke manipulert. Ingen motion blur. Effektene kommer av at bildet er tatt i fart samtidig med panorering. 50mm brennvidde - på 1/125sek.
Avsluttet .
Herlig utrykk på den minste :) Og jeg liker utsnittet veldig godt.. Strammer det opp en del ved at ikke hele hodet vises på den største av de to.

Tror nok kanskje det kunne blitt bedre med skarphet.. Motionbluren var ikke helt etter min smak, men men.. Jeg er da kun en amatør og.. :P

- Per Kristian
Venche J.
De er herlige disse bildene dine med stor bevegelse i. Liker dem veldig godt Ketil.

Wenche.
Avsluttet .
Bevegelsene, fargene og uttrykkene gjør dette bildet meget severdig. Likte dette godt.

MvhJRH
Dag J.
Glade gutter i veikanten dette. Flotte farger og panorering/rotering funker bra. Flotte farger.
Avsluttet .
Ikke verst i det hele tatt. Syntes ikke uskarpheten på guttene gjør noe i det hele tatt. Et fint bilde. Det hadde vert fint å få vite litt om denne situasjonen i tilegg til bildet.
Ketil K.
Takker for kommentarene - det er riktig at bildet ikke bare er blitt som det har blitt på grunn av panorering, det er delvis også benyttet rotering av kameraet. Det ligger en del prøving og feiling bak. Barna er fra Etiopia hvor bildet er tatt. Det var nok nesten en ''folkesport'' å be om noe av fremmede der, selv om perioden med krig, sult og den største elendigheten er over (for denne gang?) i landet. Og populariteten i forhold til utlendinger var derfor tilsvarende høy. I alle fall var folk blide, vennlige og hyggelige.
Lars L.
Flotte kontaktsøkende armer og blikk. Lekent fanget. For meg sloss imidertid disse hovedelementene i bildet med rotasjons og bevegelsesmønsteret om oppmerksomheten. Panorerings og rotasjonseffekten blir mao for kraftig i forhold til bildets øvrige innhold.
Bjørn H.
Hei Ketil ...

Har sett på dette flere ganger, og har kommet frem til at det funker bra med bevegelsesuskarpheten ...

Liker spontaniteten, gleden og blikkene, og ikke minst fargene ...

Fint i farta bilde er det --

Bjørn ;¤
Christer B.
Fine bevegelser og uttrykk. Ser ut som de står på en karusell i fart. Fine farger også. Virkelig sansen for dette, Ketil.
Kjempebra.
Arne S.
Det er sjelden bilder virker så ambivalent på meg som dette. Jeg både liker det og misliker det. Jeg liker fargene, utsnittet og menneskenes utråling. Jeg liker ikke uskarpheten og skyggen foran øynene på pjokken til høyre. Jeg blir heller ikke helt fortrolig med sirkelbevegelsen.

Men bildet engasjerer, og det er viktig!
Ketil K.
Takker for sysnpunktene, setter stor pris på tilbakemeldingene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu