All was quiet....
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger572
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133485} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Avsluttet .

Stille, vakkert og stemningsfullt. Her må man hviske og holde pusten så ikke vannet kruser seg...
Inger-Lise S.

Delikat og lekkert. Nydelige fargetoner. Ellers syns jeg Anne Gro sier det veldig godt.

Inger-Lise
Avsluttet .

Beautiful
Morten H.

pentpent! mykt og behagelig. liker det kjempegodt!
Odd Tore S.

Den store tystnaden i Fred S. stil, så stille at ikke en gang den obligatoriske fuglen på staken fikk være med. Og staken står der den bør og speiles på en fortreffelig måte, men resten av stillheten fortapes i det uendelige tåkehavet.
Beklager, men her finner jeg ikke noe å pirke på, dette var bare til å nyte.
Odd Tore
Fred S.

Takk for kommentarer; som tyder på at jeg har lagt ut et litt intetsigende bilde. Ja, ja. Og Inger Lise; nei, jeg har ikke utestengt deg, har aldri gjort detmed noen, og det skal mye til at så skjer. Jeg skal til og med kommentere bildet ditt i en eller annen fritime i dag; for å holde meg til prinsippet om i det minste å gi kommentarer tilbake, kommer tilbake til det.....

vh fred
Nikolai E.

En behagelig stillhet. Hvisker til Anne Gro som står ved siden av: hører du ikke kråkene i det fjerne da? Men likevel ingen krusninger på vannet...

Odd Tore, du må for all del ikke pirke her, da bryter du stillheten...
Jan Frode A.

Hysssj :-)

Nyter stillheten, få ord, trykker på knappen: anbefales.

mvh -jfa-
Johan K.

Stemningen er her. En rolig, stille stemning. Ganske behagelig å se på i grunn.
Kompen fungerer den, fin balanse. Kanskje litt tomt på høyre side (midten og ned). Men det er jo kanskje det som lager denne stillheten. Så.. :)

Pent i alle fall

Johan
Ronnie S.

Stille og rolig. Litt for enkelt dette syntes jeg. :-)
leif b.

Vilken ro og stillhet. Naturens katedral. Härlig lys og komposisjon.
Ha en fin dag i Overhalla.
Kurt S.

En ganske dristig komposisjon med så mye tomt rom på høyre side.
Ble det litt for stille? Jeg er ikke sikker. Liker bildet men det nevnte tomme bilderom på høyresida ble litt uvant, for å si det slik.
Noen bilder er slik at man må betrakte dem mange ganger for å danne seg en mening. Kanskje liker man bildet bedre for hver gang man tar det frem.
For meg er dette bildet av en slik kategori. Andre bilder faller umidelbart i smak. Kanskje glemmes den sistnevnte kategori fortest.
Uansett: Stille og vakkert.
Mvh Kurt
Marianne M.

Hei Fred.
Jeg må si at jeg synes det er godt for sjelen å se på tomheten av og til...,så derfor liker jeg det stille og tomme ''rommet'' i dette bildet.
Ser at du i en kommentar tror at du har lagt ut et intetsigende bilde,men det vil jeg ikke si....I tomheten bor det mye Fred ;-}
Tror jeg lar det være med det jeg......

Mvh Marianne
Fred S.

Takk for kommentarer ! Det med ''intetsigende bilde'' skal du ikke ta så bokstavelig, Marianne, trodde du kjente til mine tilbøyeligheter mot både ironi og selvironi. Bemerkningen gikk egentlig på at ingen hadde noe særlig å utsette på bildet. I alle fall greit nok å prøve seg som ''minimalist'' en gang i blant, og høre reaksjonene på et bilde med så mye ''tomt'' rom.

vh fred
Inger Anne Maritsdotter V.

Et bilde for å hvile sjela si på ;-)
vh IAV
Fred S.

Jøss, nå gir jeg meg over ! Er dette National Brotherhood Day ? Først Inger Lise, så du, Inger Anne. Ja, ja, jeg har uansett tenkt å begynne et nytt, om ikke akkurat bedre liv her på dotten, og er smigret over så mye oppmerksomhet fra gamle ''uvenner''. Dere har fått mye kjeft av meg, jeg mener fremdeles at mye av den er velfortjent, men når dere begge ''tilnærmer'' dere på denne måten, er det muligens for å legge mine gamle ''injurier'' bak dere...? Hyggelig det, men må bare minne deg på at jeg ikke har blitt noe snillere (selv om jeg kan være det når jeg gidder, som Inger Lise skrev et eller annet sted tidligere i dag). Jeg kan nok komme til å fornærme deg igjen; samtidig HAR du hatt enkelte bilder som jeg under normale forhold kunne ha tenkt meg å gi riktig så positive kommentarer på. Så hvis du tåler at jeg er direkte og ærlig med deg ( på en ''konstruktiv'' måte), synes jeg bare det er hyggelig å få kommentar fra deg igjen. Og du kan gjerne bruke meg som øvelsesobjekt når du vil prøve å være ekstra kritisk og streng.
Vi får sjå....

vh fred
Marianne M.

Skjønte ironien din Fred,det ble bare en måte å nærme meg bildet ditt på,og et sted å begynne ''kritikken'' ;-} Du fikser å være både mini -og maxi-(malist du...

Meg igjen
Inger Anne Maritsdotter V.

*ler* den e god :-)
Oddvar B.

Funker ganske så bra dette. Ingen store sprell med farger og dramatikk, bare til hvile og behag.
ob
Avsluttet .

Hei Fred

Blir nesten slått i svime av stillheten. La merke til bildet allerede på thumben. ''Simplicity is the key to succes'', sies det. Men det er alt annet en lett å få til et slikt bilde i all din enkelhet.

Noen ganger er man bare på rett sted til rett tid, selv om jeg har misstanke om at du har visst om dette stedet og dets karrakter ved disige værforhold en stund.

Det er bokstavelig talt fint lite i motivet å sette fingeren på.

Staken i vannet er med på å fremheve stillhet ved å bryte den.

Kompet sitter jo også som banken her da !

Svenn

Avsluttet .

Skulle være all ''sin'' enkelhet. Sorry Fred !!!! Ikke lett når man bruker LFT-metoden desverre.

Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu