Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Brennvidde56mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133719} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.
Fin plassering av damene og rolig og fin bakgrunn.
Her har du vært på langtur.
Marit E.
Jada, damene er foreviget på den kinesiske mur. Ikke så sjitspennandes bilde, men jeg falt for andektigheten og alvoret deres.
For mange kinesere er et besøk på muren et av livets højdare. Mange dresser seg opp noe enormt. Til og med fottøyet står i stil. Derfor så jeg opp til flere høyhælte damer. Litt upraktisk på det til tider glatte og ikke minst BRATTE byggverket.

Marit
Inger-Lise S.
Ja,de ser alvorlige ut. En klar og fin eksponering med fin ,diffus bakgrunn. Gode farger.

Inger-Lise
Avsluttet .
Jeg synes dette fungerte helt greit. Fin diffus bakgrunn og en grei komposisjon. Personlig så tror jeg at jeg ville tatt et steg til høyre for å få med litt mer av ansiktene til de to damene.

-Svein Ove-
Bjørn H.
Hei hei Marit --

Jasså ...har du virkelig vært på langtur du .... hmmm ...så flott ..

Med engang syns jeg det var både var litt kjedelig vinkel og for lite blikk-kontakt, (for det er det jo), men jeg liker det av en eller annen grunn, alikavææl ...

Vinkelen og blikka/utrykkene passer sammen, jakkene har dekorative farger... syns de er litt søte der de står jeg -

Som du selv sier det, ... de virker andektige :)

Bjørn ;¤
Marit E.
Takk ska døkk ha for kommentarer, folkens!

Marit
Caroline M. S.
Jeg har nettopp vært på den kinesiske muren jeg også, men der vi var var det ingen kinesiske turister (ingen andre turister enn oss heller). Sprøtt byggverk - nesten like lang som flyturen fra Oslo til Beijing.

Friske farger på jakkene til damene, men jeg synes det er for vanskelig å se at de er på den kinesiske muren. De ser kanskje andektige eller alvorlige ut, men det er ikke lett ut fra bildet å forstå hvorfor. Så bildet faller desverre ikke helt i smak hos meg.

Jeg vet ikke om det kan være noe tips, men når jeg tar bilder av folk i andre land prøver jeg å spørre meg om bildet ville blitt bra om folkene hadde (etnisk) norsk utseende og europeiske klær på. Som regel er svaret nei (og nå har jeg nettopp sittet og slettet en haug kinesere).
Marit E.
Hei Caroline!

Takk skal du ha for kommentar!
Vi var på muren ved Badaling, lett adkomst dit, noe som gjorde at det var desto flere turister der. Gikk omtrent i kø. Ja, et helt utrolig byggverk!

Ja, jeg er ikke superfornøyd med bildet, lurer på om jeg hadde litt for mye muren-stemning i hodet da jeg vurderte å legge det ut. Da blir en lett opphengt i sin egen greie, og mister litt dømmekraft. Har slettet en hel drøss kinesere jeg, også. Av den grunn som du nevner.

Merkelig, det skulle vel være et land som det er motiver i bøtter og spann. Men søren, jeg har neimmen ikke mange brukbare bilder igjen etter at delete-knappen gikk omtrent varm.

Hilsen
Marit
Arne S.
To ulike kvinnetyper, men motivet er ikke i toppklasse - for å si det diplomatisk. Men det kunne vært, med mer tilstedeværelse fra din side. Om de sitter på muren er knekkende likegyldig. Du bør velge hva du fokuserer på - damene eller muren.

Jeg ville ikke vært i tvil..

:)
Marit E.
Takk til deg også, Arne, for din diplomatiske kommentar! Tåler at du snakker rett fra levra også )))
Ja, skjønner hva du mener, tror også jeg vet hva du ville fokusert på.

Jeg er nok litt for beskjeden når jeg skal ta bilder av fremmede mennesker. Er redd for å bry dem, stjele litt tid fra dem. Egentlig tull, kan jo ikke få noe annet enn nei til svar. Og mange blir jo også rimelig stolte over at nettopp de blir foreviget. Så, jeg har litt å jobbe med der, gitt.....

God helg!

Marit
Ketil K.
Variasjon over tema i drakter og ansikt. Men skulle gjerne hatt øyekontakt og litt mindre skyggepartier i ansikter og hår - litt hardt lys.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu