Norge i svart, hvitt og grått.
Blåveis ? Hva er det ?
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger397
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133761} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Skikkelig nitrist.
Vellaget bilde.
Sverre Farstad H.

'Utbrent'' er et populært begrep her på ''dotten''. Her synes jeg det store ''utbrente'' feltet midt på bildet er ypperlig. Fin skarphet og dybde, fin balanse i komposisjonen.
Mvh Sverre
Avsluttet .

Likte resultatet her. Liker også ''kornetheten'' som bildet her har. Resultatet med det utbrendte partiet fungerere veldig bra.

Mvh

PMN:-)
Kurt S.

Trist, grått og vakkert!
Flotte linjer, fine kontraster og kjempegod dybde.
Du inspirerer meg til å vandre, med kameraet, ut i gråværet, som vi har nok av her oppe -:)
Mvh Kurt
Bjørn H.

God morgen Fred -

Ingen problemer med å se at du digger dårlig vær og tåke bilder - :)

Bildet har stemning det, men våger meg utpå med noen bemerkninger alikevel..

Det er noe med denne forgrunnen jeg ikke føler blir helt harmonisk ...Trærne og småbuskene fremstår litt for rufsete og rotete og bryter litt med den ellers stramme linjeføringen innover....(bare en liten ''morgen'' følelse)

Strukturen og korna er helt greit, men så er det noe merkelig med kontrastene i snøen .. I forgrunnen er snøen grå, i midtpartiet er den helt kritt hvit, ja nesten for hvit ??? Ser litt snodig ut ...


Forgrunnen er selvfølgelig med på å skape dybde i hele bildet, men jeg presses til å tenke en dramatisk kapping og se muligheten for et stramt panorama ...

Men det får kanskje bli neste tåkebilde fra din hånd, for en ting er sikkert, ..det kommer fler i sjangeren ... :)

Bjørn ;¤



Johan K.

Grått og trist, men meget stemningsfult.
Korningen har jeg ingen problemer med.
Komposisjonen synes jeg fungerer. Bra dybdefølelse. Men sporene (eller hva det nå er) nede til venstre synes jeg ødela litt.

Johan
Fred S.

Takk, alla i hopa ! jeg synes også slik grå tristesse er vakker, og liker bildet, men jeg er åpen for innvendingene her. Enig med mye av det du sier, Bjørn; har faktisk ikke lagt merke til ''misforholdet'' mellom snøen i forgrunnen og den lenger bak. Er helt enig med; jeg burde ha gjort den i forgrunnen tilsvarende hvit. Når det gjelder kappingen du antyder; så har jeg faktisk allerede foretatt en slik som du antyder, for å unngå den tomme flata i midten. Hadde sikkert gått an å kappe mer drastisk.
Johan: ''sporene'' i forgrunnen er rett og slett pgs rotten snø som har sunket litt sammen, det renner ei lita elv utenfor billedkanten.

vh fred
Jan Frode A.

Kanskje jeg er litt for raus nå? :-)

Men jeg våger påstanden at du er en mester når det gjelder tåkebilder.

Dette er jo bare lekkert. Spesielt plasseringen av trær/busker i mellompartiet, og det ekstra liv og den ekstra dybdefølelsen disse gir.

Og skulle en få svettetokter, er det jo bare å kjøle seg ned i det kalde landskapet.

mvh -jfa-
Odd Tore S.

Jeg ville heller sagt i grått, hvitt og grått, regnet forfra, med ispedd svart.
Den hvite snøen på midten tyder på at du har svingt trylle- og tåkestaven i PS her og der.
Bildet er typisk, men jeg har vært innom tåke med mer ''Schwung'' hos deg, mer linjer i tåka enn jeg finner her, som f.eks. i ''One of those days''.
Odd Tore
Fred S.

Takk for ''mestertittelen'', Jan Frode, hyggelig med slikt, men skal vi sammenligne det med f.eks. boksing så stiller jeg som regel i noe tilnærmet fluevekt. ( Jeg er i alle fall mester i falsk beskjedenhet)
Odd Tore: Artig at du nevnte ''one of those days''. DeN er jeg svært fornøyd med, og i grå tristesse minner denne om flrstnevnte; selv om den etter min oppfatning har kvaliteter som denne mangler. Bildet er tatt i samme område, men med ett års tidsforskjell, så gråværet bare varer og varer....

vh fred
Marit E.

Hei Fred!

Jada, det lukter både rått og kaldt og guffent av dette stemningsbildet ditt.
Men jeg er ikke så begeistret over sporene i forgrunnen. Synes de bryter vel mye med det jomfruelige og urørte landskapet bakover i bildet.
Ellers er det fiiine linjer.

Ha en god dag!

Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu