3 ender.
Et helt vanlig bilde med ender, tatt ved Tista i Halden i mars. Skulle ønsket at fuglene hadde vært nærmere hverandre.
Jeg liker veldig mye å ta bilder, men er helt fersk innen fotografering. All kritikken og råd er derfor godt tatt imot.
Utstyr
  • Samsung Digimax V4
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLitt PS for justering av skarphet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134253} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Eyvind R.

Fin symmetri i bildet. Prøv å komme deg lavere ned neste gang. Bilder tatt i samme nivå som fuglene blir (ofte) mer spennende og gir oss samme perspektiv som fuglene selv har.

MVH Eyvind
Olivia H.

Hei Eyvind !

Takk for råd. Hyggelig å høre at det er noe ok i bildet, allikevel. Jeg husker kommentaren din fra før (bildet med svaner). Dette bildet med ender ble tatt fra en bro over Tista; jeg forsøkte å komme nærmest mulig endene mens jeg delte ut brød til dem, men klarte ikke bedre enn det.
Roar L.

Litt mye oven i fra å ned men jeg synes endene dine er fint plassert i bildeflaten. Bildet er litt utbrent men man kan vel ikke vente hva som helst fra et kompaktkamera.

Hilsen RL
Olivia H.

Takk, Roar. Har vært usikker på plassering av fuglene i bildeflaten, men det ser ut til å være bedre enn jeg trodde. Utbrenheten kommer også fra overdrivelser med PS. Ang. kamera: man kan trygd si at jeg sliter med det, og et bedre står på ønskelisten.
Tore M.

Hei Olivia!

Jeg likte dette bildet godt, og stiller meg litt uenig med kommentarene du har fått angående vinkelen tidligere. Jeg synes at fugleperspektivet (i dobbelt forstand :P) ga bildet en rolig stemning ettersom den grå himmelen ble reflektert i vannet. Hvis du hadde gått lenger ned, ville du kanskje fått med mer bakgrunn samt at vannet ville reflektert denne, noe som ville rotet til bildet. Men selvsagt, det avhenger jo av bakgrunnen - og generellt er det gode tips du har fått tidligere. Fotografi er imidlertid underfundig ved at nettopp ved å prøve ut nye vinkler og trosse god og velprøvd lære kan man oppdage mye spennende og se ting på en annen måte. Det synes jeg du har klart her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu