Parkering I
Bildet inngår i albumet Bilkirkegård - Hvor et utall av nå glemte modeller gjennom mange årtier er merket av tidens tann
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-04-14 12:17:35
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134447} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Geir Arne M.

Av jord er du kommet , av jord .....

Takk for hyggelig tur - mange fine motiver.
Bildet har noe grotesk over seg som står godt til motivet.


mvh
geir
Carsten A.

Vi må vel regne med at de yngste modellene her har stått en ca. 40 år (og noen mye lengre) - så at skogen har vokst opp og gjennom dem er ikke rart.

MVH CA
Rolf J.

Såg en gang en ''Bumper sticker'' med tekst: '' Old Fords never die, they just fade away'', den dukket frem fra gamle minnet ved synet av denne gamle Taunusen, sikkert fra slutten av 50 årene i selskap med den gamle Opelen fra tidlig på 60 tallet. Dersom det virkelig er slik at de ikke dør, så tar det tydeligvis tid før de blir borte.
Et slikt bilde må vel kunne kalles samtidskunst.
Rolf

Tore U.

Heisann.

Glimrende motiv. Selv om jeg er fan av sh/hv er det bare å ta av seg hatten for fargespillet i dette bildet som gjør scenen litt uvirkelig. Topp bilde etter min mening!

mvh
Tore
Lars-Anders M.

Ok bilbilde. Spennende farver og innhold.
Ann F.

Artig, akkurat så pase rotete at man må se på det lenge.
Motivet (og stedet) er såpass surrealistisk at sterke farger kan passe i enkelte av bildene. Dette er vel ett av dem.
Mvh Ann
Ivar H.

Dette er bra, veldig bra. Men eg har Tom Bjørnland sine vrak-bilete i minne (kanskje frå same staden?), og eg synest nok dei er hakket betre. Det vert kanskje ikkje riktig å samanlikna, men eg gjer det no likevel. AF trekkjer fram rotet som noko positivt, eg er tildels einig, men synest nok også at det er noko av det som trekkjer ned i mine augo. Teknisk er det jo supert, med veldig gode fargar.
Kjell G.

Det som fascinerte meg mest på stedet var hvordan bilene langt på vei var i ferd med å bli oppspist av naturen. - Som i en skrekkfilm. Det formidler du riktig bra her.

Det digitale mørkeromsarbeidet er førsteklassess, som alltid.
Farvene blir litt drøye i forhold til hvordan det virkelig så ut, men dette skal jo være kunstnerens tolkning av en scene.

V-formasjonen er selvsagt avgjørende for at dette bildet ble så flott!

mvh kjellg
Odd Tore S.

Skal det være grønt, så skal det være grønt. Ikke mange komprosmisser med fargene her, og jeg har ikke noe imot farger på dødsleiet.
Konkurenter i livet, og fortsatt spenning mellom bakpartiene mot døden. Nesten jevngamle, men Forden var vel ikke helt på høyden i formgivning da den kom, og fikk tilnavent Barokk-Taunus.
Ruste gjorde begge friskt som nye, nesten merkelig at de fortsatt henger såpass sammen.
Danderingen av mosevokste eksosrør blant alt krattet lager spissen over i'en.
Odd Tore
Ketil K.

Kaotisk naturjafs her, hvor gammel teknologi ikke har en sjanse. Synes dette ble en vellykket etterbehandling. Selv om du har dratt kraftig i fargespakene har du holdt passe igjen på ytterligere etterbehandling som softing og mørkning. Problemet med disse bilbildene er faktisk delvis å finne ut hva man skal gjøre/ikke gjøre i etterarbeid. Like utfordrende som å ta bildene, for motivene sto i kø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu