Utstyr
  • mark2
  • 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger7215
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134470} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Dette var bra, synes jeg!

Lyst sart og fint, fint med bevegelse i bildet.


Hedda:)
Jens H.

Kanskje litt ''rett på sak'', men liker veldig godt uttrykket i de to bildene du har lagt ut. Nesten en håndkolørt følelse... :)

Keep up the good work!

MVH
JENS HAUGEN
Nikolai E.

Fy søren, et skikkelig stilig bilde, et av det beste av denne typen her på Galleriet. Du har holdt det i en ''high-key'' tone, som jeg mest forbinder med mykhet eller sarthet, men samtidig swinger det i bildet. Fine duse fargetoner, meget bra.

Er litt usikker på kuttingen av hennes høyrearm, den forsvinner umotivert liksom. Men samtidig er komposisjonen knall ved å plassere henne så tett til venstrekanten. Veldig fin positur av hodet, og nedre del av bildet er bare helt skjønn.. komposisjonsmessig :)

Dette bildet fortjener virkelig mange kommentarer, kunne vært interessant å høre andres mening. Bildet anbefales!
Tore U.

Heisann.

Veldig bra komponert. Synes absolutt ikke det er for rett på sak. Imidlertid enig at det nermest ser håndkolorert ut. Lekkert, men kanskje en tanke soft med den effekten. Klarer ikke helt å bestemme meg. Bra er det uansett.

mvh
Tore
Hans E.

Imponerende dette her, også imponerende at for øyeblikket er det 366 medlemmer som har kikket på dette bildet, 4 medlemmer har ment noe om det, og så kaller man seg fotointeressert..

Bildet er knallbra, liker teknikken, og bildet, fotograf Francis Hills bruker denne type teknikker mye http://figjamstudios.com og jeg har sansen for hans bilder, synes ikke dette bildet er noe dårligere enn mange av hans bilder..

får bare slenge meg på JH sin anmodning, Keep up the good work!..
Thomas A.

Dette berømmer jeg deg for, herlig bilde, og jeg synes det er bra når kvinnelige fotografer tør å gjøre slike opptak. Hadde det vært en mannelig fotograf hadde han sikkert blitt slakta for å være altfor rett på sak osv. men dette er ett lekende bilde og som med bevegelse farger og lys sitter som ett skudd. HERLIG rett og slett!
Hans Henrik F.

Flott bilde med særpreget lys og fine, duse farger. Dette er definitivt ikke A4! Det jeg også er mest usikker på med dette bildet, er kuttingen. Ser litt unødvendig voldsom ut, samtidig som jeg liker dette bildet bedre enn ditt andre nettopp litt pga nærheten til motivet. Bevegelsen i bildet gjør det ekstra ''lett''.
Avsluttet .

Ruskigt bra!

/jonas
Bjørn Tore S.

Ja her kan jeg bare føye meg inn under de andre kommentaren dette var knall.
Lyset ,fargene,bevegelsene utrolig bra.
Bts
kine s.

TUSEN HJERTELIG TAKK FOR KOMMENTARENE!!!
Dette var jo helt overveldende:)

Peace N`Love Kine.
marius n.

som med andre i denne serien..meget bra...liker dette godt, fordi bevegelsene hennes virker avslappet...det er en flott serie du har her...

marius
Avsluttet .

Nydelig! =) Stilrent og vakker modell. Et flott utført arbeid!
Arve Herman T.

Flott, herlig, vakkert, just beautiful, vakker modell, nice action, flott lys.... Men er litt enig med han som skrev at det var litt synd med den armen som blir borte... Men men en kan ikke få alt.

Rett og slett en nytelse å se på et bilde slik som dette. Ja det er rart at så mange som har sett dette, at det ikke er flere kommentarer til dette..

Stå på for dette vil vi se mer av i ditt arbeide..

Vennlig fotohilsen
Arve Herman Tangen

Og til dere alle der ute, ha en riktig fin fotohelg.............
Christoffer N.

syns det var et veldig pent bilde, har onklig fin sånn drømmeførrelse nesten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu