Harald Zwart
Fredrikstads store sønn filmregissøren Harald Zwart i medias søkelys under preimeren på hans nye film One Night at McCool's. Bak enhver framgangsrik mann står en kvinne, som her; kona Veslemøy Ruud Zwart.
Bildet inngår i albumet Apropo kjendiser ... -
Utstyr
  • Canon EOS 500 N
  • EF 28-135 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger163
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13454} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Fredrik T.

Litt ''motion blur'' her, skulle vært klarere. Og kona skulle vært litt klarere, ellers så sier ikke bildet meg så mye, annet at jeg vet pga media hvem denne modellen er. De samme kravene til kvalitet gjelder uansett hvem modellen er. Ellers stå på!!

Fredrik
Kim J.

Hei Åse. Billedet er godt fanget - god ide med konen lidt uskarpt i baggrunden. Lidt mindre af ''rodet'' i venstre side kunne måske været opnået - evt. ved at have valgt et andet perspektiv ?

Som FT skriver, så kunne skarpheden ha været bedre. Mvh Kim

Åse G.

Hei og takk for tilbakemeldingene her i ''sommervarmen''.
Det var ganske vanskelig å få til en rolig bakgrunn, da det vrimlet av mennesker (og presse) rundt Harald. Og Fredrik, selv ønsker jeg ikke at Veslemøy skal være skarpere på dette bildet, da det var litt av ideen. Kim, når det gjelder ''rodet'' på venstre side hadde jeg en tanke om at kameramannen her skulle være med som en difus representatn av ''i medias søkelys'' - mulig det ikke ble så bra? ... og skarpere skulle det selvsagt ha vært; øvelse gjør mester ...!

Sommerhilsen Åse ;-)
Fredrik T.

Hvis du har oppnådd det du ville med bilde Åse, så kan jo bilde egentlig ikke bli bedre.
En 100% oppnåelse av det en vil fram med, er jo et perfekt blide.


En Sommerhilsen fra Fredrik Også =:-)
Avsluttet .

dette var bra
Gabriela G.

Hei Åse! Kult! Som du vet var jeg selv med på festen og prøvte forgjeves å få en snapshot av Harald. Bare hoder av ukjente mennesker..... Skjønner ikke hvordan du klarte å tenke på kunstnerisk utforming... ;-)
Åse G.

Hei Gaby! Hyggelig overraskelse!
- fortsatt god sommer fra Åse :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu