En grå dag er en blå dag
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134552} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Stein Oleiv B.

bra bilde bla bla bla, gidder ikke si alt det positive, men alt er positivt, men det irriterte meg at det var så uskarpt. selv om det skapte en bra stemning
men det er masse positivt å si også

mvh Stein o.
Sverre Farstad H.

Tror jeg ville forsøkt å ''forskyve'' motivet noe, slik at den nederste delen ble redusert, mens bildets overkant ble økt. Synes det denne gang blir litt vel lyst i ''bånn''. Ellers er bildet full av kald, grå og blå stemning, Liker veldig godt tåkedisen som sterkt bidrar til å skape den litt trolske stemningen du også har fått med. Ser det er nevnt uskarphet - er det det da? Synes det ser riktig så bra ut, men i tåkedis vil jo alt bli diffust.
Mvh Sverre
Odd Tore S.

Jeg ser du er på sporet, spørsmålet er kanskje mer om det ikke kunne vært greit med en rask liten sporveksel snart, og pensing over på et annet spor?
Det blir vel litt mye variasjoner over et etterhvert velkjent tema, som du har hatt noen riktige fulltreffere av allerede. Tåke er OK, men som kommentert tidligere har det vært bedre linjer i tåka.
Odd Toer
Grethe B.

Fristende og komme med en tåkete kommentar:-)
...Vel, siden jeg ikke har sett alle de andre tåkebildene, likte jeg dette, selv om det mangler noe litt skarpt. Fin stemning, passe skummelt...noen bor der inne i skogen, sikkert nok. Trollsk og herlig blått!

mvh
gt
Kurt S.

Liker de grå og blå dagene dine -:)
Stemningsfullt og vakkert samtidig som bildet har en trist og vemodig stemning over seg.
Kanskje en anelse mere himmel kunne gjort seg - ikke mye.
Mvh Kurt
Fred S.

Takk til dere: Ensporet, Jeg ...?! Javisst er jeg det, er en kynisk tåke-misbruker, og kommer sikkert til å fortsette med å være det. men denne er vel kanskje litt for ''søt'', da. At den er såpass uskarp har jeg faktisk ikke tenkt over, mente at det var disen som lå over myra som ga det inntrykket, men jeg må visst gi dere rett.
vel , jeg skal prøve å variere litt, så en hestehov her en dag....

vh fred
Stine J.

Det meste er allerede sagt ovenfor. Liker nå blå tåkebilder jeg da. :-) Så også dette.

mvh Stine
Bjørn H.

Se det, hva var det jeg sa... det kom flere i samme sjanger :))

Dette er bedre en ditt forrige ... her finner jeg ro i kompet, og nyter blåtimen i fulle drag ...

Ser at strukturen gjennomgående er litt kornete, uten at det ødelegger opplevelsen...

Bjørn ;¤

Johan K.

Her var det en skikkelig god stemning. Litt småtrollsk. Får assosiasjoner til eventyr jeg leste da jeg var mindre. Eventyrbok uten bilder. Dette bildet kunne godt vært med i den boka mener da jeg.
Komposisjonen sitter godt, tonene passer seg, og at det er litt småkornete gjør meg ingenting.
Flott bilde

Johan
Inger-Lise S.

Har ikke tenkt å bosette meg under bildene dine,men når jeg først er her:
Jeg har stor sans for tåkebilder. At det er blått som her,er et ekstra pluss. Et bilde med en god stemning. Jeg liker komposisjonen.
Du legger ut mye tåkebilder,men det syns jeg er helt greit. (Jeg kommer til å fortsette å ta vannbilder; være trofast mot mine behov) Om du tok kun tåkebilder, var det noe annet. Det gjør du ikke. Fint å finne sin egen stil,uten å drive publikumsfrieri.Å ta ulike motiver bør være ut fra egne behov.Kort og godt.
Den som vil se, ser at man tar ulike motiver. Jeg har sansen for de fleste dine foto,om ikke alle.
Først: Man bør ta de motiv man føler beov for å ta,så får resten være.
Talen slutt:)

Inger-Lise
Janne L.

Dette var virkeligt flott. Jeg liker godt bilder med tidlig morgen stemning, og jeg liker bilder som har en trolsk stemning. Dette bildet har begge deler. Bildet kan jo selvfølgelig være tatt på ettermiddagen, men jeg ser en morgen stemning i bildet. Virkeligt nydeligt.
Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu