Hjelp
Eg er komen heim frå Madeira med 1327 bilder(Digital Wallet 20 Gb-- Plass til omlag 20000 bilder av god kvalitet). Madeira er eit eldorado for dei som likar blomar. Eg har teke mange bilder av folkeliv, natur og by, ..og av blomar. Dette bildet er ein tilfeldig skjemdump frå FotoStation . Er det interesse av blomebilder ?? Legg inn ein kommentar, så kan eg lodda stemninga. Digital Wallet fungerte kjempefint. Med den, eit 128 Mb kort og tilgang på straum om nettene til lading, kan ein ta så mange bilder ein berre orkar--- til ein kjem til 20-21000 slik eg komprimerar bildene mine. Det vert sjølvsagt mykje kasting når ein kjem heim... Første grovkasting resulterte i 1327-> vel 1000. Målsetninga er å halvera dette.

??? BLOMEBILDER??? ja nei ?

Arvid
Utstyr
  • Olympus E-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13467} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arve k.

Hvorfor ikke

JA

AK.
Bjørn T.

Blomsterbilder - ja takk.
Enkelte tror ''desverre'' at det er enkelt å forevige floraens verden, men da tar de feil. Bildene jeg ser fra din skjermdump inneholder artsbilder. Det er greit nok, men blomster/planter i miljø er mere ettertraktet - har du det, så legg dem ut.
Haiman A.

Du må gjerne legge ut bilde nr: 200 P710431 og/eller nr: 204 P710431.

::Haiman::
Thorfinn B.

blomster, ja takk! Sommeren er en fin stund for å nyte de nære ting. Ikke bare den nærmeste pilsen, men også blomster...
Carsten A.

Nederste rad nr. 3 fra venstre ser bl.a. ut som den har potensiale - la oss se den i noe annet enn frimerkeformat.
MVH CA
Arvid B.

CA. Tolmod... Strategien er å visa litt anna en blomar i første omgang. (Og så har eg brukt opp kvoten for denne veka ;-( )

Eg har tenkt å laga ein CD av dei bilda eg og familien min føler best for. Er det nokon som er interesserte, så meld i frå. Hugs på at eg er ein ekshibisjonist. (OPPS.. Eg såg i ei framandorbok etter rett skrivemåte, og der stod det: ''sykelig trang til uanstendig blottelse''. Eg trur at boka går for langt, men ein veit jo aldri...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu