I farta
Jeg er fasinert av å prøve å fange fuglene i fart. Det er morsomt å prøve å fange dem akkurat i det de er på veg ned eller opp eller i luften. Det å klare å fange bevegelsen, få følelsen av fart og akrobatikk.
Bildet inngår i albumet Fugler i luft, vann og land -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 70-300mm
  • Brennvidde250mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO200 RAW
  • Nei
  • AnnetVesle jenta på 4 år kaster brødsmuler og mor knipser etter alle kunstens regler.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger308
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Christian Erik B.

Nydelig blåfarge på vannet, interessant effekt med vingen som slår.

Jeg syns ikke det er så viktig å kritisere komposisjon når det gjelder bilder som dette, men kroppen kunne trygt havnet litt mer til høyre så hele vingen kom med. Uansett er det jo det skarpe hodet man legger mest merke til i bildet.

Mvh CEB
Nina E.

Det er veldig fin bevegelse i bildet her. Fine farger.Hvis du ønsker å fryse bevegelsene på vingene, kan du jo prøve en kortere lukkertid.Men det gjør seg ofte med myke og uskarpe vingebevegelser også. Synes bildet er godt.
Mvh ne
Eyvind R.

Fint bilde. Kapp av ving og ikke sylskarpt hode (vanskelig å få til..) trekker litt ned.

MVH Eyvind
Odd Tore S.

Bra portrett av en glupsk og bråkete type i luften. Den ser helt konsentrert ut om mer aog atter mer mat, henger klar til stup?
Hodet ble bra, vingene også, ikke noen grunn til å fryse denne her, uskarpheten gir godt inntrykk av typisk flaksing før den stuper.
Litt trist med vingen, du må gjerne holde litt mer avstand til fuglene dine, ellers må du vel over på makro! (Heller litt mindre tele og kutte etterpå, du mangler ikke akkurat pixler med D70).
Odd Tore
Cristina B.

Det er ikke alltid lett å få både i pose og sekk. Tenker på delen av vingen som mangler og at det ikke er helt skarpt. Men nettopp fart og bevegelse kom så godt til rette her, så det gjør bildet ganske så flott. Praktfulle vinger. Lekkert med den duse sjøen i bakgrunn.
mvh Cristina
Stine J.

Fint og fartsfylt bilde av måken. Gøy å fotografere disse. Litt synd med kapp av vingen og litt uskarphet på hodet, men dette er neimen ikke lett å få perfekt så jeg syns du har gjort en god jobb. :-)

mvh Stine
Steinulf L.

Forsøker å få til noe av det samme som du jobber med. Det er sannerlig ikke lett. Du har mistet litt av vingen, men jeg synes dette er svært så bra.
Inger Anne Maritsdotter V.

Ja eg syns også dette blei et friskt og godt fuglebilde,
at vingene er uskarpe gjør det bare mer spennende, bra skarphet på hodet.
mvh Inger Anne
Inger-Lise S.

Hei Eli! Så flink du er blitt til å fotografere fugler! Og det blikket du har fanget på denne hettemåken:) Bevegelsesuskarpheten gjorde seg veldig.
Jeg har ikke vært på Dotten på en stund,men ser at du er blitt veldig dyktig med fuglefotografering:) Så denne kommentaren er jeg frekk nok til å la gjelde de andre fuglebildene også;)
Fine farger her. At du har mistet litt av vingen,gjør bare bildet mindre ''sterilt''.
Stå på og fortsett med dette,du er veldig dyktig!

Inger-Lise:)
Thomas M.

Hei hei Eli!
Må si du har fått dreisen på dette!
Jeg likte fargen på vannet, det var herlig, sto så bra til i forhold til fuglen. Og du har både greid å få bra fokus på fuglen, mens det er veldig mye fart og spenning(sikter til vingene)
Fortsett sånn


mvh thomas mørch
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu