Færder fyr
....sett fra ''Verdens ende'' på Tjøme
Utstyr
  • Canon EOS 1N
  • EF 100-300mm
  • Blenderf/32
  • Lukker15s
  • FilmtypeE100VS
  • Nei
  • AnnetStativ og snorutløser.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Pent bilde, fine linjer og pene og delikate farger. Det perfekte og skarpe lyset fra fyret er prikken over i'en i et ellers mykt bilde etter min mening. Fin komposisjon.
mvh/MR
Carsten A.

Enig med MR, bortsett fra at jeg ikke er så forøyd med den overveiende magenta fargen i himmelen. Dessuten vurderer jeg en viss beskjæring av himmelområdet, uten å komme til noe klar konklusjon.
MVH CA
Thorfinn B.

Fin stemning og bra linjeføring. Trur himmelen må være. Den er slik jeg ser det en del av linjeføringene og tone-/flatespillet i bildets oppbygning.
Avsluttet .

Jeg vurderte også en viss kutting av himmelen, men kom til at den bør være slik. Fyret ''puster'' best med den nåværende komp'en tror jeg.
Avsluttet .

Nydelig bilde, fint lys og fine fargetoner. Jeg tror bildet godt kunne vært beskjært litt ovenfra. Ca. 30% av det lyseste område på himmelen, men ikke mer.
Avsluttet .

Ja det är stiligt detta men enig att himmelen tar lite mycket plats,kunde kanske tänka mig lite mer i förgrunden istället..
mvh/gunte..
Åse G.

Som alltid, et nydelig bilde med god dybde i ''dine farger''. Himmelen gir en fin effekt da den er delt i to like store deler fragemessig, og min ''stemme'' blir da å ikke beskjære. Sommerhilsen Åse :-)
Johnny Roger P.

Som vanlig ett vakkert bilde fra den kanten...!

Bildet er nydelig uansett hvordan man beskjærer det - skulle man på død og liv beskjære det måtte det etter min mening vært under det lyse feltet i himmelen og ikke noe mer...

mvh johnny
Rolf S.

Flott stemningsbilde med magentastikk som alt påpekt. Komposisjonen er greit nok utført, bortsett fra at horisonten er midtstilt. Dette kan du fikse ved å beskjære himmelen noe. Vannbevegelsen framme kunne vært noe lysere for å ''friske opp'' dybdevirkningen. Som vist her blir det noe flatt. Men– for all del; glimrende foto, H-GS.

Mvh
Rolf
Hans- Georg S.

Takker for kommentarer!
Jeg gjorde en del forsøk på beskjæring av himmel, men fant ut at som Morten påpeker, fyret måtte få ''puste''. Synes det rett å slett ble for trangt oppe ved en ytterligere kutting på toppen.
Carsten, noe magentastikk er fjernet allerede (med det trikset du viste meg!) Burde kanskje fjernet noe mer.
Rolf, jeg økte kontrasten noe i kurvesystemet, og det frisket det opp en del.....skulle ikke scannet i natt, var nok litt for sigen!! ;-)
Bjørn T.

Slutter meg til øvrigheten - meget bra, men bedre med beskjæring av himmelen.
Rolf S.

Sigen?

Slik som du står på, er det ikke rart du blir sigen.

Holdt på noen år jeg, så jeg vet hvordan det er.

Mvh
Rolf
Avsluttet .

Det ER mye magenta i himmelen en sommerkveld. Jeg begriper ikke hva klagene egentlig går ut på. Selv om fyret ganske riktig må få ''puste'', støtter jeg forslaget om en ørliten beskjæring oppe. Men uansett: Svært fint bilde.
Kristin E.

Hei Hans
Jeg har blitt en stor fan av dine bilder, de er saa flotte og stemningsfulle.Faar nesten litt gaasehud av dem.spessielt dette, siden jeg bor i utlandet og Tjome er rett ved der jeg kommer fra.Kjempe flott!Jeg venter bare paa aa faa kjope et bilde av deg:) staa paa!
Hans- Georg S.

Hei igjen Kristin!
Hyggelig at du liker bildene mine. Jeg bor ikke så langt fra Tjøme selv. (Nydelig sted)
Vi kan nok få ordnet et kopi (når det passer deg). Bare si ifra.
Ann F.

Dette bildet kler for en gangs skyld magentastikket, det skaper en egen drømmestemning. Synes også det trengs en god del luft over fyret som her.
Nydelig, gleder meg til min siste ferieukes seiltur. Håper det blir noe slike steminger....
Mvh Ann
Tor a.

nydelig bilde Mvh Tor Anseth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu