Bildet inngår i albumet Vårens blomster -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde100mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Svein B.

jeg likte dette bildet svært godt, frekt komponert, kan hende vel frekt, jeg lurer litt på om jeg ville hatt en liten cm mer i nederste kant, men er ikke sikker. Ellers god bruk av dybdeskarphet og komposisjon for å lage en bakgrunn, som også er en flott detalj her. Jeg vet ikke om det er lys fra en lommelykt eller naturlig sollys som treffer hovedmotivet, men kledelig ble det uansett.

Mvh
Svein B
Ketil K.

Den ensomme fiolette blant de blå? Artig og original komposisjon, med god kameraposisjon, av et motiv som man skulle tro var utbrukt for lengst, men hvor nye vrier tydeligvis finnes. Takker ellers for flott og opplevelsesrikt lysbildeshow i OKK sist uke - imponert over sammensetningen av bilder og glimrende bruk av lys i bildene dine.
Steinulf L.

Dette er vel også et eksempel på glimrende lysbruk. Ser nesten ut som blomsten er opplyst av et spotlight. Flott blomsterbilde.
Nina E.

Først så tenkte jeg at dette var nok et vanlig macrobilde, men det var det ikke. Plutselig dukket det opp en skarp liten blomst nederst til høyre. Det var et overraskelsesmoment. Det kan se ut som den er opplyst av en egen lyskilde. Fint med forskj. i fargene på den skarpe blomsten og de andre i bakgrunnen, det var vel også noe av hensikten. Pent bilde. Er kanskje enig med SB i at det burde vært litt mer luft nederst til høyre, men det er bare pirk. :) Mvh ne
Jan Frode A.

Elegant :-)

Det meste er sagt. Jeg har ikke mere å tilføye.
Jeg bare henger meg på, fordi jeg liker bildet.

mvh -jfa-
Kjell G.

Jeg likte også dette bildet godt. I vrimmelen av blåveisbilder i alle avskygninger må man ha noe ekstra for å fange interessen. Det klarer du her. Etter den flotte forestillingen i OKK får du jo noe å leve opp til Tom!

mvh kjellg
Venche J.

Ahhh, herlig overraskelse Tom. :)

Støtter helt og fult det positive som er sagt over her.

Wenche.
Tom A. T.

Takker for kommentarer, og takk for sist til Ketil og Kjell. Det var en sann fornøyelse å få besøke dere i okk.
mvh Tom T
Rune T.

Hei!
Liker tilnærmingen i bildet ditt meget godt. Kunne ønsket meg enda flere blåveiser i bakgrunnen til å fylle opp/bryte de mørke feltene i bildet. Tor også jeg gjerne skulle sett mer av stenglene til blomstene. Når det er sagt har du fanget et nydelig lys i den lille fiolette.

Generell kommentar, hva er et ''vanlig makrobilde?''

Mvh
Rune
Avsluttet .

Spesielt og spennende. Brukt lommelykt?
Tarjei Ekenes K.

lekre farger du har fått frem her

ryddig komponert

:-D ! sånn tar jei av !
Rune N.

Flott lyssetting, bra gjennomført dette, Tom!

mvh
Rune

Avsluttet .

Hei Tom

Ja.....hva skal man si.....herlig bilde !

Det er en fryd å titte på, er blåveisen i forgrunnen i sollys, kan nemmelig se slik ut.

Vidunderlig ble det !!!

Svenn
Erik A.

Originalt ja! Enig med SB og NE om at en cm lenger stilk på ''lysblomsten'' hadde bedret kompet ytterligere. Men for all del, et spenstig og artig bilde, med en nydelig bakgrunn som er akkurat passe ufokusert.

Merkelig nok så var min første assosiasjon at denne likner da på det sære uhyret fra Alien-filmene, det periskopliknende utysket som holdt til neddykket i søppelrommet. Det dukket liksom også opp nedenfra og så på deg med et eneste digert øye. Ja, hjernens veier er underlige - eller er det kanskje bare meg?! Men den var jo noe søtere denne her da...!
Bjørn H.

Et delikat motiv Tom...

Herlig lys og en anerledes komposisjon ...

Absolutt stå karakter :))

Bjørn ;¤

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu