Bølge på vei tilbake
Utstyr
  • Canon EOS 1N
  • EF 100-300mm
  • Blenderf/32
  • Lukker2s
  • FilmtypeE100VS
  • Nei
  • AnnetStativ, snorutløser.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13567} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Bjørn T.

Med kveldslys hadde bildet hevet seg noen hakk, men ellers pent komponert og godt eksponert.
Ketil P.

Jeg synes at dette var en fin avveksling fra kveldslys, fine farger i fint lys! Enkel og grei komposisjon, men det er noe med det lyse feltet på den nærmeste stenen, i nedre billedkant som forstyrrer meg ørlite grann.
Avsluttet .

Litt trangt til venstre og nede. Men der er det kanskje andre steiner du ikke vil ha med?
Carsten A.

Dette er jo bra, og bildet har i og for seg ingen påviselige svakheter. Det når nok likevel ikke opp på samme nivå som mange av dine andre rullesteinsmotiv. Lyset var vel også litt tamt den kvelden - uansett har du fått til noe som er vesentlig bedre enn jeg selv greide på samme tid og sted!
MVH CA
Audun R.

Pent, litt simpel idé, kanskje.

MVH Audun
Egil O.

Synes dette var et bra bilde. Velkomponert og behagelig å se på. Refleksene av en sen kveldsol i rullestenene er flott, men alle de andre stemningene er også verdt å feste til filmrullen. Og kanskje krever de enda mer av fotografen, for at resultatet skal bli bra!
EO
Hans- Georg S.

Takker for kommentarer.
Egentelig var jeg ute etter denne effekten. (fargen pluss noe kortere lukkertid enn jeg pleier å bruke) Dette for å få ''tegninger'' av det hvite skummet på vei tilbake mellom steinene.
K-SH: Enig at det kan virke noe trangt nede. Tror ikke det lå stein foran, men jeg håpet vel på litt større vannmasser slik at noe større del av steinen ble dekket av skum.
Avsluttet .

Uansett, det er vakkert.
Hans Jørgen R.

Synes dette er like pent som ''kveldsbildene'' Fotogene steiner, fin komposisjon, skarpt og fint, med stofflighet i vannet.
Jeg tar meg den frihet å trekke litt for skummet nede til venstre. I et ellers perfekt bilde blir dette skummet for meg litt for iøyenfallende. Vannet bak synes jeg stemmer bedre.
Men det var kanskje dette skummet du var ute etter?
Med henvisning til CA's kommentar: Jeg har også vært å prøvd meg på rullesteinene, med grusomt resultat...
Så det står absolutt respekt av dette bildet.
:-)
Lars Andreas D.

Bra bilde egentlig. Fint at vannet er tatt på en slik eksponeringstid at formen fra steinene gjentas. For meg er bildet fint som det er uten kveldslyset. Dette er heller ikke for blått som andre bilder kan bli. Kanskje kunne kameraet blitt vippet noen millimeter nedover.
Thorfinn B.

AR: simpel idè?? Den forstår jeg ikke........

Helt ok bra rullesteinbilde!
Avsluttet .

Man trenger ikke alltid ha en konkret idè for å ta bilder. Man kan gjøre en ''simpel'' idè mye bedre enn de som er tatt tidligere osv. Og, hva betyr idèen om et bilde?
Avsluttet .

Det är tacksamt med den typen av motiv som bilden visar..det går att återge på flera olika sätt precis som Hans-G visar här..Snyggt med dom olika ''vågorna'' mellan/runt stenarna som förmedlar lite mer rörelse än vad vi är vana att se..bra jobbat,igen..
mvh/gunte..
Hans- Georg S.

At ''ideèn'' (hvis det kan kalles en idè) oppfattes som simpel, er helt ok for meg.
Ellers takker jeg dere andre for kommentarer også.
Tor a.

Et flott bilde Mvh Tor Anseth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu