Kongen på leiken
Dette er tiuren som vant de flestes hjerter på en av leikene jeg har besøkt i år. Skal komme tilbake med flere bilder, men akkurat nå er vi midt i ''hønuka''.
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikkor 70 - 210 mm f 4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger764
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_136962} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Vegard L.

Nydelige farger, fin fokus. Flott lys. Det eneste negative er at halepartiet går litt i ett med treet bak, men bevares et flott og severdig bilde.
mvh Vegard
Eyvind R.

Nydelig bilde. likte godt de ''rotete'' omgivelsene for det er jo slik det er.. Flotte mettede farger.

MVH Eyvind
Torbjørn K.

Dette var bra! Flott positur på fuglen og et nydelig varmt lys. Jeg kunne tenke meg litt mindre dybdeskarphet for å fremheve fuglen litt bedre.
Jan Fredrik I.

Like heldig/dyktig med lyset her som på bildet av Røya.
Fin naturlig innramming med Tiuren som naturlig sentrum i bildet, for meg riktig bruk av blender for å frem passe mengde miljø. Liker også godt standpunktet men skulle ønske noe mer struktur i flekken på vingen, dette er pirk og ikke noe som ødelegger opplevelsen av bildet for meg.
Igjen bra jobbet.

Jan Fredrik
Kjartan T.

Takk for kommentarer. Morsomt at dere liker det rotete miljøet, slik er det jo tross alt på en skikkelig tiurleik. Der skal lyngen ligge tjukk på bakken, greinen skal henge ned fra gamle trær og sola skal gløtte inn gjennom greinene tidlig på morgenen... I dag regner det dessverre her.
Morten J.

Enige med alle kommentarer her. Dette var skjikkelig bra. Kan ikke se du kunne gjort noe andeledes her.

Mvh
Morten
Jan-Eilert P.

Flott lys! Mangler en del av fuglen der han står bak tua. Kunne godt tenkt at han sto oppe på den og det kunne vel du også kan jeg tenke meg. Ser ellers gjerne flere bilder fra spellet.

Jan-Eilert
Ronnie S.

Det viktigste med dette bildet er lyset og formidlingen av miljøet. Eneste pirk her må være skyteflekken som blir for dominerende. Flott presentert bilde.
Bengt Egil R.

Kongefoto! Liker det skarpe blikket til tiuren.
:) Bengt
Kjartan T.

Takk for ny kommentarer. Jo, Ronnie her er flekken litt utbrent, det burde jeg selvfølgelig ha fiksa på før bildet ble lagt ut. Enig i at den blir hakket for kvass her, selv om den virkelig står fram som kritthvit i sola.

Takk ellers for positive tilbakemeldinger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu