Vet ikke hva som gikk av meg !
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger615
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137477} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Bjarte K. F.

Men det vet jeg, Magnus! ;-)
Likte godt dette bildet. Det fungerer i farger, men dama kunne kanskje vært plassert litt lenger oppe i bildet? Litt nærmere ett av de ''gyldne snitt''? Spørs om dama hadde gått med på det...;-)

Avsluttet .

Du kan godt spørre henne om hun vil flytte seg, men be henne ta en liten jogegtur først for og kvitte seg med noe kalorier.
Kjell G.

Jeg aner nok også hva som gikk av deg..
Artig med alle soltakene som gjentar seg gjennom hele bildet. Jeg synes vår venninne er riktig bra plassert i denne sammenhengen.

mvh kjellg
Christian Erik B.

Merkelig... Bladde meg sakte nedover bildet helt til jeg fikk øye på denne dama. Var det meningen at hun skulle være med, eller ødela hun bare et bilde av mange strandparasoller? Dersom det var meningen at hun skulle være med, burde man - som nevnt tidligere - ha sett mer av dama, lenger opp i bildet.

Mvh CEB
jeanette h.

haha, dette bilde digger jeg!! sånne bilder kan man ikke tenke på gyldne snitt og slikt. tror virkelig bildet funker best slikt. fikk meg litt av en overaskelse snår jeg scrolla ned siden ja! supert.
Jan O Ø.

Hei. Fin rumpe.
Mvh Jan O.
Ann F.

Ikke det?
Nåja, men det forstår jeg.
:-)

Kjempefestlig! Dagen startet med en latter, nå kan jeg gå løs på dagens oppgaver.
Mvh Ann
Odd Tore S.

Mye fin geometri med gjentagelser her, litt usystematisk plassert.
Enden i nedre høyre hjørne forstyrrer og burde klones vekk slik at oppmerksomheten ikke ledes vekk fra det geometriske mønstret.
Med snerpet og gravalvorlig hilsen
Odd Tore,
som nok synes at dette bildet ville blitt nokså kjedelig og ordinært uten denne lille forstyrrelsen til å live opp i det hele.
Camilla S.

Artig bilde rett og slett, synes det var litt morsomt jeg:)
-Camilla
Magnus R.

Det er visstnok tanken som styrer oss i våre valg av motiver. Her er det grafiske gjentagende mønsteret dominerende i bildeflaten, så det var nok det jeg tenkte på ja.

Magnus
Ann F.

Sure.
HELT sikkert.

Mvh Ann

Men da har du slurvet med utsnittet
;-))
Rune N.

Fine former dette, ikke rart du ville ta et slikt bilde!

mvh
Rune
Gro K.

Joda,Magnus, du så nok dama før du så de fine parasollene.Bare innrøm det.Du vet nok utmerket godt hva som gikk av deg.Dessuten antar jeg Terje var i nærheten?!!!! Fra spøk til-----------, bildet har humor. Komposisjon er ikke ALLTID det viktigste.Ikke prøv å sende meg mail, det har jeg ikke fått dreisen på ennå.Noen må lære meg.Men jeg er stolt over å ha kommet så langt.Carsten fikk dobbel bakoversveis.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu