3 feil
carl i hagen og dama var i lofoten, og ble derfor bedt om å ha en diskusjon om oljeborring i svolær..dette gidd ræva for Carl, men dog smiler han stort på bildet..bra jobbet Carl!
det morsome er at de 3 guttene som står ved siden av ''sparegrisen'' er ungdommer fra Ru, og mot oljeborring..guttene+meg hater carl, men greier å presse fram et smil =P
andreas(tv) greier dog ikke å holde seg helt, og hiver handa opp på blitz måten..og man ser tydelig reaksjonen på dama til Carl
Utstyr
  • D70
  • Nikon AF 28-100mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137688} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Håvard S.

Alt dette er sikkert bra, personlige meninger etc og at dere faktisk hater Carl. Personlig lurer jeg på om det er mulig å HATE noen man ikke kjenner. Eli Hagen ser forøvrig ikke i retning den såkalt ''blitzmåten'' og er vel bare uheldig med øyeblikket og så lurer jeg på hva bildet gjør på foto.no

Litt sånn pubertetsoppgulp spør du meg.

Fototeknisk mangler alt ved bildet. Orginalitet, beskjæring, skarphet, lys, kontrast og hører vel egentlig beste hjemme i Se & Hør under ''Jeg traff en kjendis'' ;o)

PS! Neida, jeg stemmer ikke Frp
Dan Åsen H.

Ja
Ja
Ja
Enig
Ja
Ikke jeg heller

:-)
Avsluttet .

Håvard Solstad har allerede påpekt det samme som mine første tanker da jeg så dette bildet. Om tegnet karen til venstre i bildet viser er ''blitzmåten'' eller tegnet for ''stopp'' i dykking kan sikkert diskuteres.

De to karene til høyre ser faktisk ganske stolte ut for at de har fått lov til å bli avbildet sammen med Carl I. og Eli Hagen

Og nei, jeg stemmer ikke Frp jeg heller, langt i fra.
Øystein L.

har dere noen tanker om hvordan jeg kan få mer skarphet og lys i bildene? på dette var jeg nokså slapp og brukte ''portrett menyen'' på kameraet.
(Ikke for å skylde på linsen, men kan det være fordi linsen min knapt nok koster en tusen lapp?)
når karen til venstre først tok opp handen, så komenterte Eli det, og deretter snur hun seg og ser litt oppgitt ut..det var da jeg tok bildet..så uttrykket er en reaksjon fra eli. (handling fører til reaksjon)
de to andre karene ved siden av Carl, flirer lett når Eli komenterer handen til 3 karen.

Vi HATER ikke Carl personlig , men vi missliker meningene hans..når han er på jobb..var nok bare jeg som var litt slørvet når jeg skrev beskrivelsen, sikker noe med hormonene :)
Ole Martin T.

Bildet er ser ut som et dårlig konformasjonsbilde og er ikke verdt videre kritikk. Ellers må jeg si meg enig i at dette ikke er stedet for å ytre politiske holdninger.
Merkelig at enkelte ikke kan la det være egentlig. Og som en kommentar til det så er vel ikke du den rette til å avgjøre hvorvidt det ''gidd'' ræva for Carl. Dere røde har en tendens til ønsketenkning i mange sammenhenger, men det følger ikke ofte fakta med ønskene (Heldigvis)

Sånn nå fikk jeg gulpet opp litt politikk jeg også:-)

mvh - Ole Martin
Oda Lystrup H.

det er noen som har sagt at Hagen ligner på James Dean.
Jeg vet ikke om jeg er så enig med de.

ja til rød revolusjon!
Øystein L.

hehe, mange surpromper her, og dem sier at jeg har hormonelle problemer..HA. jeg var jo faktisk å så på diskusjonen - og hørte med mine egene ører at Carl bare vridde seg tåpelig mye unna spørsmålene, og at motstanderen ganske sikkert fikk folket på sin side =)
er ikke så lett å finne argumenter for oljeborring, forutenom profitt,profitt, og profitt.
sa meg enig i at bildet vart flatt og sånt i en komentar ovenfor..så trenger ikke flere komentarer på om hvor dårlig kvalitet bildet har, men lurer derimot på om noen har tips til hvordan jeg kan få skarpere bilder..teknikker eller noe..er ganske fersk på kamera :)
Ole Martin T.

Som regel er det opptikken som bestemmer hvor skarpt bildet blir. deretter fremholder jeg at dette er en side for foto og ikke for politikk uansett hvor mye du måtte hate profitten (Som du forøvrig nyter godt av hver dag).
Der finnes sikkert mange flotte sider hvor unge sosilaister kan hyle i kor og hate profitt og verdiskapning så mye dere gidder, men ver så snill. IKKE HER!!:-)

mvh - Ole Martin
Øystein L.

så du mener at man ikke kan ta bilder av politikk?
man har vel faktisk en hel egen Kategori under ''presse'' der man kan legge ut bilder, men du mener vel at man bare skal fortsette å ta bilder av kongehuset og av korset som lyser opp høyresiden.
men har sett flere av dine komentarer på andre bilder, så kan likegodt si at jeg beklager for mitt ene politiske bilde, for din mening betyr ikke noe for meg :)

men takk for tipset om opptikken
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu