Tur på Ringerike.
Disse bilder tog jeg på en tur på Åsaveien i går. Fin tur dette.
Bildet inngår i albumet I mina drømmar. - Bilder som kommer frem i mitt hode
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-05-06 20:20:39
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-05-06 20:22:16
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137826} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lars-Anders M.

Det er ikke Petter Solberg som kjør og så er det ingen Subaru heller. Det er en liten Opel Corsa som passer fint på disse småveier i Norge.
Avsluttet .

Tja...du leker deg ser jeg. Versjon 1 og 2 er kanskje tatt langs Steinsfjorden mellom Sundvolden og Åsa...? Versjon 3 er vel det jeg synes fungerer best her, og det er vel da kanskje tatt et sted på veien mellom Åsa og Nordrehov...? Men at du satt på taket under opptak ser det vel ikke akkurat ut som da, ser vel mere ut som at du holder kameraet ut gjennom sideruta...bra at du ikke mistet ned ditt nye dslr da.
Christopher H.

Nå er jo ikke dette 3 versjoner av samme bilde, men 3 helt forskjellige bilder. Ikke helt sånn dette skal brukes sånn som jeg har forstått det.

Versjon 1 gir meg ikke så masse. Et typisk ''knips'', og ikke noe mer.

Versjon 2 er jeg ikke helt sikker på. Regner med at du har ''ødelagt'' dette med vilje? Men er usikker på hvorfor. Tenker da spesiellt på området lengst til høyre på bildet.

Versjon 3 synes jeg du absolutt er inne på noe. Teknikken du har brukt her er god for å illustrere fart, og dette har du fått til bra. Om motivet rundt hjelper bildet er jeg mer usikker på.
Inger-Lise S.

Hei! Nå er det jo ikke uvanlig å lage serier ved hjelp av ulike versjoner her på dotten... Om det er godkjent,legger jeg meg ikke opp i.
V#1 gjør at jeg får lyst til å ta en biltur, V#3 gir en god følese av fart, samtidig som man her kan slippe fantasien løs,-kanskje fordi jeg ikke ser hva som kommer imot deg her;)

Inger-Lise
Oda Lystrup H.

ikke et veldig spennende bilde, men det er jo slik vi sitter -og dette vi ser, en hel del.

Oda:)
Odd Tore S.

Satser på v3 på grunn av inntrykket av fart, og håper at du har Corsa med soltak slik at hverken du eller kameraet fikk sjansen til å teste bråbrems med eller uten bil.
Håper at du ikke skremte syklisten med barnehenger av veien!
Fin strekning for idylliske bilbilder dette her.
Odd Tore
Lars-Anders M.

Takk for turen dere. Skulle ønske dere kunne komme hit til Ringerike som er en naturperle. Men jeg er ingen utpreget naturfotograf. Så kom og ta bilder.
Rolf N.

Hei Lars Anders!

Jeg arbeider på Ringerike og er megen kjent med traktene. Masse deilig natur og fantastiske naturmotiver og fotografiske opplevelser. Men hva ønsket du å oppnå med dette bilde eller si serie? Er ikke helt med her! Selv om det går svært fort... CORSA er bra saker! Ellers et teknisk bra resultat..
En lek?

Rolf
Lars-Anders M.

En lek?
Kanske det. Vad jeg vil med dette? Vise min opplevelse denne dagen. Ellers kan du Rolf tolke bilderne som du selv vil. Ok.
Takk for att du kom med kommentar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu