TERMITTPERLESKJEGGFUGL
Artsbilde av en av Afrikas vakreste fuglearter.
Bildet inngår i albumet Etiopia -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger856
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137859} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tom A. T.

Ja det får'n si. Utrolig flott fugl du viser oss her. Det spredte bladverket i bakgrunnen gir en fin ramme til portrettet. Og utførelse og presentasjon er det som vanlig høy klasse over.
mvh Tom T
Avsluttet .

Du verden! Den var nydelig!
Inger-Lise S.

Man lærer stadig noe nytt her:) Dette var en vakker fugl med flotte farger.Diffus og fin bakgrunn,men likevel med bladverk som gir liv.
Et godt bilde.

Inger-Lise
Kjell G.

Du finner nå frem til de underligste fugler, Ketil!
Usedvanlig dekorativ skapning. Skarp og staselig! Det den hadde av omgivelser, hadde den der den satt - der og da. (Omskrivning av Arve Opsahl's Lissabon). Du hadde nok gjerne sett at det var noen færre blader og kvister.

Veldig flott bilde av en veldig flott skapning!




Torbjørn K.

Virkelig pen fugl i et spennende miljø. Synes ikke bladene og kvistene ødelegger her siden fuglen er såpass dominerende og fargesprakende. Bra plassering av fuglen i bildeflata og fin positur. Kunne nok kanskje tenke meg litt mer skarphet.
Heidi Anita R.

En slik fugl har jeg aldri sett. Du verden, så flott den var. Synes bakgrunnen ble spennende til fuglens mange farger og mønster. Vakkert!
Torgeir S.

Det var da en aldeles fantstisk nydelig fugl, en slik har jeg aldrig sett, godt fanget!

Mvh. Torgeir
Håkon H.

Bildet var utrolig fint, men det første så slo meg var egentlig den rare, men fine, fuglen. En slik en har jeg aldri sett før!
Ellers var det fint med det ''abstrakte'' i bakgrunnen, men noen av kvistene i forgrunnen forstyrret litt. Men det er det ikke mye å gjøre med.

Godt jobba!
Steinulf L.

Aldri hørt om den, men et fint bilde av en vakker skapning.
Ketil K.

Takker for kommentarene. Ett av mine lansiktige ''prosjekter'' er å legge ut en del fuglebilder her på galleriet. Om det ikke alltid er teknisk så bra (tatt manuelt gjennom kvistene her) - håper jeg det kompenseres for en viss interesse for denne type dokumentasjon.
Ketil K.

Hvis man ser nøye etter på mønstrene og fargekombinasjonene i denne fjærdrakten er det kanskje lettere å forstå hvordan afrikanerne fikk fantasi til å skaffe seg fantastiske farger og mønstre i sine klesdrakter. Det finnes mange fuglearter i Afrika med slående fargekombinasjoner. (Jeg kan vise eksempelbilder på forskjellige velfargede arter etter hvert.) Jeg er sikker på at de forskjellige elegante farge- og mønsterkombinasjonene denne fuglen oppviser kan benyttes i kjoler, gardiner, duker, tapeter? (muligens litt vel psykedelisk og prangende) og andre flater som trenger slående fargemønstre. Fugleverdenen inneholder et vell av fantastiske muligheter til å prøve farge- og mønstrekombinasjoner som fortsatt ikke er benytte av oss mennesker. Jeg skjønner kritikere av fuglebilder, (kunne vært sommerfugler eller fisker - de oppviser minst det samme mangfoldet i farger og mønstre, men er som regel vanskeligere å få fotografert) - men ut fra menneskets rolle og utvikling tror jeg det muligens kan være ganske lærerikt å få litt forståelse av hva vi synes er pent og naturlig gjennom naturens egne eksempler. Fugler er også en fotografisk utfordring – de krever riktig lys, riktig teknikk, godt fotoutstyr, tålmodighet osv. mens resultatet naturlig nok ikke viser hva slags tidsforbruk og innsats som ligger bak.
Sondre S.

utrolig fint bilde! (=
Espen A. I.

Kvistene ødelegger et ellers perfekt bilde. Rakkern' tropiske fulger er noen fine skapninger! Og kan ikke akkurat si du ødelegger inntrykket noe mer

Mvh Espen
Ina B.

Så vakkert motiv!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu