Uten tittel IV
Hei igjen :-) Vel, det er gått fem år og bildet dere ser ovenfor er det jeg driver med i dag. Minimalistisk makrofotografi, kunne man kanskje kalle det :-D Det eneste som er gjort i PS er økning av kontrast, forøvrig ingen behandling.
Utstyr
  • Canon Eos 350 D
  • Canon makro ef 100
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Stine J.

Hei Tina,

Jeg kan tenke meg at dette gjør seg bedre på trykk enn på skjerm.

Jeg syns bildet ditt har noe ved seg uten at jeg helt kan sette fingen på annet enn at det er dekorativt, med andre ord så gir ikke bildet meg mer enn det. Minner meg mer om en litografi enn et fotografi, uten at det er noe galt i det. Gjør seg sikkert i glass og ramme. :)

mvh Stine
Dag T.

Du gjør det ikke lett for deg her, nei. Det passer helt sikkert bedre på papir.

Likevel, fint og stille mørke, nesten litt Kåre Tveter, jeg blir sittende å se på det...
Tina E.

Neida, jeg gjør det ikke lett for meg her :-) Var veldig i tvil om hvorvidt jeg Skulle legge ut dette bildet eller ikke, ikke fordi jeg er redd for å gjøre det vanskelig for meg selv, simpelthen fordi dette bildet egentlig krever stoort format for å komme til sin rett. Forøvrig er det jo sånn at på de årene som nå har gått har jeg jobbet mye m pastellkritt og mindre m foto...og det er nok synlig :-) Jeg trives fremdeles kjempegodt bak kamera, men bildene blir mindre og mindre klassisk/''vanlig'' (farlig å bruke uttrykket ''vanlig'' synes jeg) fotografi og går mer og mer over i øvrig billedkunst. Jeg liker å bruke kamera på denne måten. Synes kamera er et virkelig interessant verktøy. Skal se om jeg kan få lagt ut en del bilder ettehvert. Forventer meg ikke den samme positive responsen som jeg stort sett fikk for fire-fem år siden...men det værste er vel egentlig *ingen* respons.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu