Barcelona.
Utstyr
  • YashicaMat 124G
  • 80mm f3,5
  • Blender-
  • FilmtypeTri-X 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger767
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139269} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Oda Sofie G.
Ååw. Det var fint:) Skikkelig stemningsfullt og man setter seg inn i situasjonen med en gang;)
Marion N.
Det som slår meg med dette bilete er den fine balanse mellom dei ulike elementa. Det første eg legg merke til er hundane i framgrunnen, men så vert blikket leda innover mot resten av gatelivet. Mønsteret i fortaussteinen bidrar nok til dette. Speglinga i vindauge er flott. God dynamikk og mange detaljar!

Mvh Marion
Borgni R.
Dette var flott! Veldig stemningsfult og fortellande bilde. Likar speglinga og bevegelsen på jongleringskølla. Fint i s/h.

- Borgni
Avsluttet .
Først vil jeg si at jeg synes jeg det er beundringsverdig at du har ''dratt med'' Yaschia'en med s/h helt til Barcelona. Slikt fantaserer jeg også om, men det har det så langt ikke blitt noe av, når det har kommet til valgets time, har det endt opp med den f.. digitale.
Når det gjelder bildet ditt synes jeg det er både interessant og spennende fotografi fra gatemiljøet, men at det kvadratiske utsnittet du har valgt ikke blir optimalt i dette tilfellet. Kan bli spennende komposisjoner med dette formatet, men i dette tilfellet synes jeg bildet blir sterkere og bedre i fortellingen ved å kutte i toppen. Den tilfører ikke bildet noe, men forstyrrer fortellingen.
Eirik H.
Takk for kommentarar.

KH: Yashicaen er perfekt for gatefoto i Barcelona. Den er liten, lett og lydlaus. Med ein stor dslr og objektiv lyser det turist av deg. Då synest eg det er betre å bruke ein sjaktsøkar som på Yashicaen. Dessutan vil du oppleve store kontrastskilnader i dei relativt mørke gatene og det sterke lyset. Då er svart/kvitt film kjekt å ha.
Johan K.
Har sett på dette noen ganger nå. Og jeg liker det bare bedre og bedre.
Stemningen, perspektivet, helt knall. Perspektivet gir en følelse av å være tilstede.
Veldig bra skildret.

Johan
Arne S.
Hundene er flott gjengitt. Resten av bildet bærer preg av strølys som trekker noe ned. Jeg er heller ikke overbevist om at kvadratformat er riktig i dette tilfelle. Bygningen blir kuttet på en uheldig måte. Enten burde du beskåret like over flaggstangen, eller tilstrebet et bedre drag (lengre linjer) oppover langs bygningen, for eksempel ved et enda lavere standpunkt (nede i den kummen du vet.. :) Slik oppnår du en perspektivisk virking, dvs at linjene i bygget danner diagonaler og derved en sluttet form i bildeflaten.
Danny T.
Herlig gatefoto! tøft å se at du tar den med ut i by'n også. Stå på!
Oda Lystrup H.
jeg tror jeg elsker dette bildet!

Oda:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu