1001 måter å presentere en håndfull tåkebilder på: Nr 25
Tja...., en kan jo legge ut hvitveiser og måker i det uendelige, så.....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger758
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139416} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Thomas M.

fy f*** for et sykt bra bilde! Ble helt hekta jeg..nydelig!
Har du gjort noe i photoshop her egentlig..
og hvorfor ligger dette i katogorien undervannsbilder??
Fred S.

Undervannsbilder, Thomas ? Viktig å variere kategori, vet du, dessuten var vannstanden i Namsen ekstra høy denne dagen. I tillegg er det ingen grunn til å ta foto.no særlig alvorlig lenger.

vh fred
Janne L.

He he. Jeg likte også undervannsbildet ditt. Fortsett å ta slike bilder. Men ta deg nå ikke vann over hodet.
Det ser jo ut som himmelen åpenbarer seg.

Virkelig flott!
Janne
Avsluttet .

Jepp, dette funker til de grader...en deilig avveksling fra alle fugler og blomster om dagen...dette er vel hentet fra Åpenbaringen i en veldig kjent bok.. :-)

T
Kjartan T.

Joda Fred, skal si du hadde litt av en dag da tåka la seg. Resultatet ble, som vi har sett her på dotten, usedvanlig bra ... Men kanskje er det på tide å dra ut for å knipse noen nye bilder :) Hvitveis, måker og Freds tåkebilder i 1001 versjoner hever vel ikke nivået, det blir vel mer som å senke seg ned.... undervann.

Da er det bedre å rusle en tur langs den støvete landeveien igjen.
Fred S.

Takk for kommentarer, enten dere nå ser åpenbaringer eller nivå-forfall. ...Men Kjartan, dette kan du da ikke mene. !? Jeg har bare lagt ut 25; hva da med de 976 jeg har igjen ? Og støvete landevei ? ..er ikke du i Namdalen i dag ? Skal jeg ut for å ta bilder nå, blir det enda et undervannsbilde...

vh fred
Cristina B.

Gleden over å se ett bra bilde som her, ble noe ødelagt med kommentaren å ikke ta foto.no særlig alvorlig mer. Derfor tør jeg ikke kommentere bildet heller, fordi sannsynligvis teller ikke min mening noe særlig?
mvh Cristina
Cristina B.

Hei Fred, beklager du måtte svi for mine egne tanker rundt det som skjer på foto. no noen ganger.
Din tekst og kategori til bildet hopper jeg elegant over, fordi det er bildet som teller. Det jeg ble så fasinert over er hvordan du har klart å få frem de klare lysstrålene som bryter gjennom tåken. Samtidig herlig hvordan disse lysstripene glir over med trærne som linjer. Jeg skjønner ikke hvordan du har greidd det, og derfor blir det enda mer spennende.
De valgte fargetoner skaper en helt spesiell stemning i tillegg det som er nevnt ovenfor. En stemning jeg ikke helt klarer å plassere, men det synes jeg er positivt, fordi da vil bildet fortelle meg ulike ting alt etter humør og dag.
Den beste kommentar jeg kan gi, er at bildet ”ikke” blir fort kjedelig jo oftere man ser det. Dette har du greidd, så dette bildet kan jeg vende tilbake til flere ganger. Bokmerket!
Ha en fin dag.
(ps: en liten kommentar til deg også under mitt bilde)
mvh Cristina
Odd Tore S.

Tydelig at det er enklere å få undervannståke til å oppføre seg eksemplarisk, i alle fall i forhold til den tåka jeg kjenner til.
Ikke det verste dette her, men ikke i toppen av treet ditt med 25 tåkegreiner heller. Problemet er vel at det i forhold til din produksjon mangler det lille ekstrainnfallet i tillegg til velredigert tåke: Ingen spor etter Dracula, og vinkelen på lysstrålene tyder på at lyskilden ikke kan være så veldig fjern og derved guddommelig.
Forresten rart det ikke er lagt en flyplass her, det ville vært en bra og ikke utypisk politisk beslutning. Men nå glemte jeg at vi er under vann, og at jeg bør gjøre forsøk på å være saklig og ikke rote meg bort på jordet i tåka .....
Odd Tore
Fred S.

Oppklarende runder er bare av det gode, Christina, og om vi eventuelt skulle være uenige om noe mht foto.no pr. 2005 så lar vi det ligge.
Og Odd Tore; det ble mye tåkeprat på deg denne gangen også; du er ikke så lett å tolke bestandig. Her er jeg nesten tilbøyelig til å tro at du anytyder noe om flombelysning; men jeg har tolket deg feil før, og gjør det forhåpentligvis igjen. I alle fall; lyskildene på tåkebildene mine; tatt en høstdag for snart to år siden, og senere resirkulert i det ''uendelige'', er og blir sola, og den er da ganske så fjern...?

vh fred
Odd Tore S.

Fjern, men ikke uendelig langt vekk og fullstendig diffus, som er kravet for guddommelighet.
Men også tåka må sees i perspektiv.
Odd Tore
Arne S.

Hehe, jeg må le. Det er sjelden jeg sier at mannfolk er søte. Men du er jammen søt. Du sier at du ikke tar dotten anno 2005 alvorlig lenger, men klarer ikke å dy deg likevel. Altså er det noe med dotten som fascinerer deg.

Bare DET er jo NOE.

Ingen har dessuten sagt av alvoret skal tynge dotten. Men seriøs derimot, er noe helt annet. Og ingen har hevdet annet enn at dotten er hva vi selv gjør den til. Altså hviler det et kvaltetsansvar også på deg.

Når det er sagt, er jeg fortsatt av den oppfatning at du beriker dotten med dine tåkelagte, underfundige innspill og utspill.

Fortsett slik, herr Strømme.

Fred S.

Skal gjøre det, herr Strømme, og ellers hyggelig å bli kalt søt: Er en stund siden det, for å si det mildt. Forøvrig er det ikke noe motsetningsforhold mellom det å ikke ta noe alvorlig og ''ikke å dy seg''. Egentlig burde jeg ha sluttet å ta foto.no alvorlig for lenge siden, så hadde jeg sluppet å ergre meg grønn over enkelte her inne, og dermed deltatt med mer ''liv og lyst''. Verre er det imidlertid at ergrelsen har blitt erstattet av kjedsomhet; har trøbbel med å bli inspirert her inne, og egentlig burde en holde seg langt borte fra dotten hvis en har noe ønske om å komme seg videre som ''forograf''.
Men ganske riktig;Arne, det er noe her som drar, nå og da.

vh fred
Birgit R.

Jeg har bare en ting å si: Fortsett å legge ut tåkebildene dine
Birgit
Jan Frode A.

Så enig så enig; slike tåkebilder ser jeg gjerne mere av :-)

Fasinerende med disse strålende og brytninger mellom lys og skygge.
Tonene sitter godt.

Veldig spennende og spesielt undervannsmiljø!

mvh -jfa-
Ingebjørg H.

Du har vært bokmerket i snart et år, og det er blant annet slike bilder som dine som gjør at jeg vender tilbake etter mang en pause. Og dette ble nesten litt for heftig. Både bildet og diskusjonen. Jeg trekker meg hurtig tilbake, med stemningen fast i meg.
En skjelvende hilsen Ingebjørg
Avsluttet .

Tåkebilder 4 life!!!;)

Stå på.....folk er lissom lei tåkebildene nå da? (ikke jeg altså:D), da er det merkverdig at du får så mye kommentarer....

De er i allefall fall mye freshere enn de evindelige blomst og måkebilder..:D

Keep it coming...

MAGS:D
Fred S.

Tåkebilder til begjær, tåkebilder til besvær..... . tror kanskje jeg skal si litt om dem, før jeg forsvinner igjen en uke eller tre. Takk for nye kommentarer, forresten, veldig fint at bildet vekker såpass forskjellige reaksjoner, men ''debatten'' over er ikke så følelseladet som enkelte kanskje tror; innspillene fra både Kjartan og Arne er av det slaget jeg setter veldig stor pris på, og på mange måter er det på sin på sin plass at de gir skinn av å å...ja, sette meg ''på plass''. Ellers er vel reaksjonene svært positive slik jeg oppfatter dem, Magne, og at du liker bildene mine vet jeg fra før. Hyggelig å høre fra også deg igjen !
Joda, jeg kommer stadig tilbake til dem, og jeg skjøt ''gullfuglen'' den dagen disse værforholdene dukket opp. En dyktig fotograf ville ha fått utrolig mye ut av disse forholdene; selv var jeg på åstedet med det samme kompaktkameraet som jeg bruker nå, fyrte av på full automatikk, og var heldig med resultatet. Fargetonene er photoshop, resten ekte nok.

Så, det er vel opportunisten i meg som får meg til å legge bildene ut med små variasjoner gang på gang: Folk flest er fascinert av tåke, dette er i så måte tåke ''in extremis'', og ja, jeg utnytter bildene av den grunn, og også fordi jeg selv er ''fanget'' av disse bildene. Tilbakemeldingene jeg har fått har kommet fra adskillig flere hold enn dere på dot.no, og bildene har vært også vært brukt i ''interessante'' sammenhenger som jeg ikke skal komme inn på her. Mao, jeg vet at svært mange faller for disse motivene, og, for å sitere Kjartan T. fra en av de mer minneverdige kommentarene hans her på dotten: Han siterer der selv en fotograf som vet han legger ut / viser bilder med litt ''lettvint'' appell : ''Skal jeg først være hore, så skal jeg være den beste hora i byen''.... .
Så når både Kjartan og Arne mener at det er på tide at jeg kommer meg videre; ''ut på den støvete landeveien'' som Kjartan sier, så oppfatter jeg det som et vennlig spark i baken. De har selvsagt helt rett, og det hender jo at jeg selv stikker ut på ''landeveien'', men det er, som dere skjønner, litt fristende å ''prostutuere'' seg på disse bildene. Det kommer alltids flere, men om jeg når 1001 er vel heller tvilsomt.

vh fred
Ina W.

vakkert og mystisk! I like it:)
Avsluttet .

Svært flott tåkebilde i topp Strømmekvalitet.

MvhJRH
monica p.

Ler meg hjel jeg Fred, må bare si meg enig med Arne, du ER virkelig søt da:o)
Bildet har jeg komentert en gang før, så jeg lar den komentaren stå som gjeldende her også.
Mvh Monica:o)
Bjørn H.

Et godt bilde kan man se på flere ganger Fred... Uten å ha repiteret alle dine bilder mener jeg bestemt å ha sett dette før, uansett noe lignende .... :)

Ikke stort annet å si en at dette har du en signatur på -

Et ekestremt lysshow ...

Bor du ute, eller vet du tidspunktet ...?

Nattings ..

Bjørn ;¤



Avsluttet .

Takk Fred for god og konstruktiv kritikk. Jeg valgte å besøke akkurat dette bildet av dine fordi jeg bare måtte... Jeg lærer.

mvh

Elisabeth
Sondre S.

For et vanvittig bra bilde!! vanskelig å få øynene vekk fra dette... (=
Har du forresten, som Thomas Mørch spurte om, gjort noe i photoshop her?
(tok meg ikke tid til å se gjennom alle kommentarene... mulig du har sagt noe om det..hehe (-;..
ingebjørg fyrileiv g.

utrolig vakkert bilde dette ja, fred! det meste er vel sagt.. Bildet gir meg en masse asossiasjoner...vakkert

vh ingebjørg
Fred S.

Kjempehyggelig mede to nye kommentarer på et ''gammelt'' bilde en sein nattetime. Takk til dere to, og fem til lenger opp; har glemt å takke. ..og Monica, du har ikke sett akkurat dette bildet før ! ( men sikkert en 8-9 som ligner...)
Sondre, du spør hva jeg har gjort, og jeg ser at jeg ikke har gitt Thomas noe skikkelig svar på det spørsmålet, so here goes: Jeg har blåtonet det en smule: Stort mer er det ikke; bortsett fra jeg har lirket litt på spakene i Levels for å få maksimalt ut av lyskjeglene som ble filtrert gjennom granene.
Først og fremst hadde jeg utrolig flaks med været !

vh fred
Kristel S.

Hei.
Jeg kjenner en sterk dragning til tåkebildene dine, og nyter dem. Men det som er godt gjort her, er at når jeg skulle se på bildet igjen etter å ha lest kommentarene, ble plutselig dette mektige bildet litt blasst i forhold til diskusjonen:) Jeg sitter og humrer og koser meg over den herlige dialogen, og liker spesielt godt at du står for din prostitusjon :) Det eneste jeg synes var skummelt, var utsagnet om foto.no sin seriøsitet. Jeg følte meg litt truffen. Synes det er veldig vanskelig å gi kritikk til noe jeg er uerfaren i, annet enn å konstatere at 'dette liker jeg', 'dette var fint'... Håper at erfarne ikke tar dette som meningsløse kommentarer. Men så lurer jeg på; er det litt dumt av meg å legge ut bilder her i så tidlig fase som jeg er?

Vennlig hilsen Kristel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu