Hvilende hjort
Å ta bilde av en hvilende hjort er en utfordring. Kanskje litt kjedelig miljø, men kanskje severdig for de som liker hjortebilder. Man kan se at vinterpelsen begynner å falle av.
Bildet inngår i albumet Hjorter - Mine hjortebilder
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-05-19 20:25:42
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLagt på et digitalt varmtonefilter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger543
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Christian Erik B.

Litt mer kontrast-/nivåjustering i Photoshop, så er dette straks et bedre bilde.

Mvh CEB
Torunn Maria H.

Enig med Christian, det blei litt blasse farga. Ellers bra fanga, det kan umulig vere lett å komme til et slikt motiv!
Mvh, Torunn :)
Vegard L.

Takk til dere. Vanskelig å finne hjorten i optimale lysforhold. Jeg har allerede justert kontrasten en del, men det er mulig at jeg kan dra litt til i spakene.
mvh Vegard
Rolf S.

Ja, viss du har brukt 70-200 mm. din her så er du rimelig nær, har du problem med støy fra lukker når du er så nær? du nevner miljøet selv som ikke er det mest spennende, men ellers så var det ett greit Hjortebilde.
Mvh Rolf
Vegard L.

Takk Rolf. God kamuflasje, 200 mm, og elv som støyer har gitt meg dette bildet. Justerte litt kontrast, ble nok bedre. Avstand til hjorten var ca. 15-20m.
:-)
Vegard
Nils B.

Helt greit bilde av en sky hjort. Bra det var støy i form av rennende vann. Fokus sitter ikke helt der den burde så jeg regner med at du har flere av samme dyr fra samme tid som har skarpheten på hodet. Likevell et ok bilde som så absoutt er severdig.
mvh Nils
Vegard L.

Hei Nils. Enig i at det ser ut til at fokus er litt lengre bak enn hjorten, men mener bestemt at jeg hadde hjorten i søkeren når jeg tok bildet. Jeg må jobbe litt med dette. Ellers viser det seg å få hjortepels til å fremstå som skarpt ikke er så enkelt se feks. bilde nr. 172629.
mvh Vegard
Kjartan T.

En fin serie du legger ut. Flere av de tidligere har vært bedre, men dette var også bra. Miljøet og skarphet er ting som trekker litt ned, og det er allerede nevnt her ser jeg. Mener også du bør se litt på fokusen for det er ikke naturlig at mosen på steinen bak skal komme tydeligere fram enn hovedmotivet ditt. Mose har jo like mange detaljer som hjortepels, tror AF-en står feil innstilt jeg... )
Roger K.

Hei hei, Vegard!
Flotte dyr og flott gjengitt av deg. Ser ovenfor det nevnes litt om fokus. Er nok enig at dette ikke var helt i fokus og som virker er bak dyret. Jeg bruker dynamisk AF da jeg med et lett grep kan forandre fokusområde. PS: Nikon har nå kommet med en ny firmware til D70 på sin suportside. Blir vel nesten identisk med D70s.

Ha en fin dag

Mvh RK
Vegard L.

Takk til dere. Skal jobbe litt med fokusen.
:-)
Mvh Vegard
Stine J.

Et fint bilde av hjorten, men enig med de andre om fokus. V2 ble best. :-)

mvh Stine
Magnar L.

Mange fine hjortebilder fra deg i det siste. Fin vårstemning her, også hjorten er i vårdrakt med sin lurvete pels. Men som tidligere nevnt ligger fokus for langt bak her. Dette trekker litt ned et ellers harmonisk og naturlig hjortebilde.

Mvh Magnar
Vegard L.

Takk til dere :-)
Mvh Vegard
Kjell G.

Tiltrer vurderingene til Kjartan Trana.
Flott bilde av en sky skapning!

mvh kjellg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu