Jennifer Lopez
Jennifer Lopez utenfor Hyatt Hotell på fifth avy. i New York. Etter at hun hadde deltatt på pressekonferansen stilte hun opp i fem sekunder for undertegnede til å ta bilder før hun hastet videre
Utstyr
  • Nikon D-1
  • 17-35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger626
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Torbjørn V.

Boris Becker fikk visst til mer på 5 sekunder enn hva du klarte her! Syns ikke det ble noe særlig bra det her.
Rune M.

Du fikk ihvertfall bildet. Er vel grenser for hva man kan trylle fram av komposisjon og lyssetting på så kort tid. En helt grei registrering.

Personen i bakgrunnen forstyrrer litt... Eller kanskje er det bedre å si at bildet er mest interessant hvis man vurderer bildet som en skiltring av hans historie snarere en hennes.
Carsten A.

Ikke mye mer enn en registrering relativt fantasiløst knipset. Bildet blir forøvrig hverken bedre eller dårligere om fotografen har hatt dårlig tid.
MVH CA
Thomas A.

Er helt enig at bildet ikke er så spennende. Innen fotojournalistikk er ofte den store jobben å få intervju-objektet til å stille opp på bildet. Det jeg mener med fem sekunder er at hadde tiden vært bedre ville jeg stilt opp personen , og ikke tatt et bilde i ''forbi farten''. Når det gjelder CA's kritikk om at dette er fantasiløst knipset så må jeg si meg uenig....-Men det er øyet som ser.
Thomas A.

...Men takk for kritikken !
Carsten A.

Ettersom jeg ikke vet noe om selve opptaket, skulle jeg kanskje ikke sagt noe om akkurat det, men heller nøyd meg med at bildet ser ut som det er nokså fantasiløst knipset. Forøvrig skal billedstørrelsen ikke overstige 500x600 piksler, mens dette av en eller annen grunn har 669x1146 piksler.
MVH CA
Stian G.

På thumbnailen så bildet usannsynlig kjedelig ut, men når jeg åpnet det blei jeg positivt overraska. Likte veldig godt dørvakta i bakgrunnen. Likte også den harde kontrasten.
Espen K.

Skulle ønske kjolen var litt mørkere, og at dørvakten kom litt bedre frem. Synes eg. det er han som gjør bildet. Ellers er det vel ikke hverdagskost å ta slike bilder... :-) Gi Gazz!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu