- en gang
La meg få høre hva dere opplever med bildet og la nå endelig skrivkløa ta tak.

Takk til modellen, og for hennes iver.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet bør betraktes i fullscreen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1001
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Trineab B.

Synes hun ser redd ut, frykter noe
Rune Edvin H.

Får litt følelsen: Hva i alle dager gjør hun her? Hvorfor? Hvem hva hvor?
Jo, all ære til modellen, men i dag skjønner jeg intet.
Rune
Lars Erik N.

Tøff og hard bakgrunn som ikke helt står i stil til den rene jenta. Ho har et bra uttrykk i fjeset, men mulig det blir litt for oppsatt/oppstillt. Denne dama har tydeligvis havna på feil sted. Litt uheldig skygge, men totalt et bra bilde.
Mvh
Lars

Nils B.

Takker for synspunkt så langt
jeanette h.

jeg tror det hadde hjulpet bare å få henne litt mer avslappet og fjerne alle ringer og klokka..passer ikke til når det skal være litt røft.
men all ære :)

jh
Stine J.

Hei Nils,

Syns hun ser redd ut jeg. ''Ikke slå''! sier uttrykket meg. Hun er presset inn i hjørnet i et miljø som ikke passer bekledningen og virker derfor litt malplassert og har kanskje havnet i en ukontrollert situasjon. Mørke ringer under øynene (eller skygger) kan tyde på en heftig tur på by'n og situasjonen har gjerne oppstått etter dette? Får en guffen følelse av bildet og vet ikke helt hva du ville fram til, men det er nå min lille tolkning. :-)

Lyset burde vært litt dystrere for å passe helt til min tolkning da. :-)

mvh Stine
Torunn Maria H.

Fler jenta har på seg ei altfor hvit og rein skjorte også. Det ser i grunn ut som ho har fått seg ein blåveis og bakgrunnen er skikkelig ''getto''-aktig. Enig med at klokka og ringane ikkje passa heilt inn... men ken kan sei at det passa inn eller ikkje? Vi vil vel egentli få det til å sjå virkelig ut, men ka e egentli rett og gale? Bra blikk på dama, ho ser redd ut.

Mvh, Torunn:)
Inger Anne Maritsdotter V.

Det ser ut som fotografen vil ha et uttrykk av ei jente som er redd, i forsvarsposisjon, ikke rør meg, ikke kom nær meg, ei som kanskje har vært utsatt for vold, ei som kanskje er på ''kjøret''( sort under øynene)..........

Alt dette er bare tankespinn og fri fantasi fra min side;

hvis det er DET som er din intensjon med denne jenta i den situasjonen hun befinner seg i; så ser det fra mitt ståsted litt halvferdig, halvgjort ut;

hun har litt for fin genser på seg til at det passer inn i den settingen hun er i,
hun har for brune armer, d.v.s. hun virker langt sunnere, enn det du prøver( fra mitt ståsted) å få henne til å være) hvorfor er hun blå under øya; er det p.g.a. at hun er på kjøret? eller har hun fått to blåveiser? som i grunn ser ut til å være sminka sånn...........
Og hva skal hun forestille i den situasjonen du har plassert henne i ? der hun vil gjemme seg tett inntil en tagget vegg................................................

Det er vel rom for mange tolkninger her, og dette var min frie fantasi, og ærlige mening:-)

Mvh Inger Anne
Nils B.

Takk skal dere ha for ærlige og ikke minst utfyllende kommentarere. Setter stor pris på at dere tar dere tid til å se mer enn bare noen sekunder på bildet.

Rebecca J.

Roter i gamle bilder...

Jeg liker å skrive. Jeg trenger inspirasjon. Hvilket sted er da bedre en dotten? Dette bildet ga inspirasjon. Tre ord dukker opp i hodet mitt. Problembarn, voldtekt og dop. Jeg skriver. Men jeg kan love at det vil ta laaang tid før jeg er ferdig. Før jeg er fornøyd. Før teksten kan aksepteres. Men dette bildet fortalte meg også om svik. Lurt har hun blitt. Det er et skuffet uttrykk i ansiktet hennes. Skuffet, sjokkert, redd, lei, sint. En normalt sett tøff jente som tvinner gutter rundt lillefingen. Men nå har hun valgt feil gutt. Det er tydelig.

I fortellingen min -den jeg fikk inspirasjon til dette bildet fra- er jenten bare femten år. Hun har funnet en søt attenåring. I flere måneder har hun stirret på ham. Og så ba han henne plutselig ut. Hun ble med så klart...

Nå kan det gå mange veier. Og jeg har valgt veien voldtekt. Skilte foreldre, forsvunnet far og 'dum' mor finner også plass.

Jeg begynner å spørre megselv: Hvorfor finner jeg slike bilder når jeg må legge meg?

---

Over til bildet i seg selv. Ser at mamma, Stine, ville ha dystrere lys. Det vil ikke jeg. Noe mangler i bildet, da. Jeg trenger noe mer enn hennes kroppsuttrykk som viser faren. Jeg trengersvimmelhet. Litt blurring på alt bortsett fra ansikt/overkropp hadde vært vin. Litt skurring kanskje. Jeg vet ikke helt egentlig. Et filter kunne gjort seg, men jeg vet ikke helt hvilket. Rusten gjorde seg. Det likte jeg.

Men dette ble slike korte setninger som kanskje ikke ga så mye mening for deg. Takk for inspirasjon, får jeg vel bare si. For nå er det sengetid for lengst... *Gjespe* (beklager, klarer ikke unngå å blande inn litt ungdomsgreier. * foran og bak ord betyr at det er noe du gjør, for de som ikke forstår det)

Likte i hvert fall bildet!

-Rebecca
Oddrun B.

For meg virker det som jenta sier ikke kom nær meg , ikke rør meg, med hennes kroppspråk. Hun virker og lett sjokkert og sint. Er i en situasjon som er meget vanskelig og hvor liten og hjelpeløs man kan føle seg. Føler sg truet og i fare.Bra bilde.
Mvh Oddrun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu