George W. Bush i godt humør
George W. Bush i Flörida, hvor han møtte blandt annet mange barn.
Utstyr
  • Nikon D1
  • 17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13955} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Rune M.

Morsomt uttrykk, og bra fokus på hovedpersonen. Sikkert et bilde han ville like selv også. Det er jo om å gjøre for ham å framstå som litt sympatisk.

Den største utfordringen var kanskje å komme så tett innpå ham i trengselen av fotografer?
Torgrim H. H.

Liker bildet, levende og fortellende, men fyren ser jo ikke akurat sympatisk ut, han ligner en klovn spoer du meg, men det gjoer jo denne herren uansett hvem/hvor eller naar han blir fotografert. Missuner deg jobben Rune, men har det ikke saa helt ille her paa Balkan heller.
Torgrim H. H.

Sorry Thomas mente jeg.
Thomas A.

Takk for kritikken...!
RA er enig med deg. Den store utfordringen var å komme tett på. Særlig når det var 250 andre fotojournalister til stede .
Tina E.

Godt portrett av en fyr som ser ut som han gjør simpelthen fordi det er slik han er.
Bildets uttrykk stemmer godt overens med de innrtykk jeg har av ham utfra hva han sier og gjør, hvilket ikke er et positivt inntrykk. Synes ansiktsuttrykket forsøker å være morsomt/hyggelig, men for meg ser det ut som en ''gal'' mann. Godt fanget portrett.
Åse G.

Veldig godt fanget! Mannen ser litt ut som en klovn og i retning av litt gal ... som flere av dere har vært inne på her. Og tilskuerne er med på å skape stemningen med sin litt skeptiske holdning. Uansett er blinksudd av god kvalitet og med flotte kontraster/gråtoner!!
Sommerhilsen Åse :-)
Torbjørn V.

Et bilde jeg liker. Syns det ble bedre enn Jennifer Lopez bildet ditt. Kunne kanskje trengt en bitteliten oppskarping? Men situasjonen og bildet syns jeg er bra fanget!

En 'gal mann'? Kanskje heller gal man på rett sted? Han innehar utvilsomt verdens mektigste posisjon og jeg får det derfor ikke til å stemme at han er gal. Men av to onder, Bush eller Gore, ville jeg valgt ingen av dem... Den beste Presidenten for USA hadde nok vært han som ikke ble valgt fordi han ikke kunne stave 'potet' (potato)...men kan ikke huske navnet hans akkurat nå.
Tina E.

Torbjørn; Hitler, Milosevic, Khomeini, Mao
...alle har hatt mektige posisjoner, men er ikke mindre gale av den grunn ! Det er vel nærmest en forutsetning å være gal dersom man som verdens mektigste mann skal fortsette i samme sporet, når halve verden sulter ihel.
Torbjørn V.

Men til forskjell trenger man faktisk 'litt' intelligens for å komme i den posisjonen i USA. Man behøver også å være 'litt' normal...? Jeg tror heller problemet er at man i USA ikke ser lenger enn sin egen nese. De vet vel knapt at vi eksisterer?
Tina E.

Nå er vel ikke bildekritikken forum for politiske diskusjoner, men det viser bare at Andreassen`s bilde engasjerer og setter igang tankevirksomheten hos oss.
Er forøvrig enig med ditt poeng nummer to Torbjørn, men ikke nummer en. Jeg tror ikke det kreves en millimeter mer intelligens for å bli valgt i USA.
Rune M.

Tror nok intelligens kan være en fordel for å komme til makten overalt, men kanskje litt mindre i USA der karisma og trynefaktor i stor grad kan kompensere.

Problemet er mer at moral ofte er en ulempe, mens samvittighetsløshet og kynisme kan være enn en fordel når man albuer seg gjennom maktens korridorer. :-)

Til sist: Liker ikke denne nedrakkingen av klovner. Virkelige (scene)klovner er etter mitt syn veldig sympatiske, selv om de kanskje ikke hører hjemme i det hvite hus.
Torbjørn V.

Du har kanskje rett i det? Han er jo bare en C-student etter eget utsagn...hmmm...hehehe...
Morsomt at et bilde engasjerer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu