Leo ved Væreholmen
Bildet inngår i albumet Landskap med hund -
Utstyr
  • Minolta 5000 AF
  • Minolta 28mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Provia 100 F
  • Nei
  • AnnetDigitalt mørkeromsarbeid
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13973} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Carsten A.

Du verden for en toneskala! Her er det gjort skikkelig arbeid med meget god smak! Ypperlig utnyttelse av flatene. Klart TK6!
MVH CA
Leif L.

Dramatisk og stilig, kunne ønsket meg en litt skarpere Leo, men for all del.
Tina E.

Uvanlig vakkert, perfekt dersom hunden ikke var der ! Bildet har en dramatikk som hunden (den ser så søt ut !) ødelegger noe av.
Thorfinn B.

menneskets beste venn i kontrast til dramatisk natur. Fungerer her meget godt sammen og som CA nevner, fantastisk toneskala. Nydelig bilde!
Carsten A.

Jeg er ingen hundeelsker, så for meg skal bilder med hunder være 100% skikkelig gode for å passere, men det gjør altså dette bildet, og det med glans!
MVH CA
karianne t.

Meget bra! Uten hunden ville bildet miste noe vesentlig . Nydelig , tunge himmel .
Audun R.

Jeg bare elsker måten himmelen forsvinner i havet. Det eneste jeg ville ha forandret på er rammen, som for all del ikke er stygg, bare noe bløt.

Ikke noe dårlig bilde uten hunden, men vofsen skal helt klart få lov til å bli!

MVH Audun
Robert D.

Tusen takk for kommetarer!
Dette bildet er tatt for å være en del av en serie ''Landskap med hund'' (som også f.eks. bilde nr. 16536 er en del av), så jeg har liksom ikke tenkt på muligheten av bildet uten hund. Synes det er interessant dette med at han ser for søt ut til å passe til resten av bildet.

Opplever ellers at jeg får til mye bedre sv/hv-bilder (toneskala) når utgangspunktet er et fargebilde. Synes det er litt synd, for det er på en måte mye morsommere å ta og jobbe med ''ekte'' sv-hv-film. Veit ikke helt hvorfor.
Ann F.

De er veldig bra begge to, både dette og de andre du henviser til. Spesielt sett i sammenheng, da forteller de en liten historie. Har du enda flere i samme serie?
Mvh Ann
Robert D.

Ja, bildene bilde nr. 15094 og bilde nr. 8777 er 2 andre som jeg har lagt ut her. Jeg kommer til å legge ut fler etter hvert. Skal velge ut noen for utskrift i litt stort format til slutt, og synes det er veldig givende å se tilbakemeldingene her.
Ann F.

Ut fra disse fire, ville jeg personlig valgt bilde nr. 16536, men det er min mening, ta dden for det den er verdt.
Tenkte etterpå på det at han skulle være for søt, det er jeg ikke enig i. Retrivere er så absolutt arbeidshunder også, ikke bare søte kosedyr i barnefamilier.
Mvh Ann
Carsten A.

Jeg så etter et av dine bilder som har festet seg i min erindring, noen båter på en strand med et fint lys og en elegant softing, har jeg lett for dårlig, eller er bildet fjernet, og i tilfelle hvorfor? Skulle jeg gjerne se mere på!
MVH CA
Robert D.

AF: Har tenkt mer på dette med å se de to bildene i sammenheng som du sier. Synes det tilfører en dimensjon som jeg ikke hadde kommet på sjøl.

CA: Jeg har nok fjerna båtbildet. Etter at jeg la det ut, fikk jeg masse tips som jeg tok til etterretning og lagde en versjon som jeg synes var bedre. Skal legges ut på hjemmesida mi når jeg får den opp (planlagt i flere år snart...)
Hans- Georg S.

Et usedvanlig bra S/H bilde. Likte dette meget godt!
Erlend M.

Eksponering og toner er helt perfekt..! Kjempebra komposisjon! Får litt 3d-følelse av dette. Enig med CA. Pirk er at horisonten er en smule skjev.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu