Bøye (2)
Utstyr
  • Canon EOS 5
  • -
  • Brennviddeca. 300mm
  • Blenderf/22
  • Nei
  • AnnetStativ og snorutløser.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13983} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Vemund L.

KJEMPEKULT.
Kjempefine farger + et bra utsnitt. Et udmerket bevis på at noe så banalt og kjedelig som en bøye, faktisk kan bli et kjempe pent motiv, gjort riktig, noe som her deffinivt er tilfellet, etter min mening.

Vemund
Carsten A.

Enig med Vemund, dette er meget bra - skikkelig kreativt, som vanlig, Hans-Georg! Spennende farger, er det noe EIR inne her, eller har du bare utnyttet kunstlyskilder med varierende fargekarakter?
TK5+!
MVH CA
Espen Stranger S.

Flotte farger, og meget god eksponering - vi ser også detaljene nederst på bøyen, og den ant. lange lukkertiden glatter ut vannet.

-espen
Avsluttet .

Finns egentligen inget att tillägga..stiligt färgspel..
mvh/gunte..
Hans- Georg S.

Her er ingen EIR-effekt. Det er brukt vanlig diasfilm og fargene er forårsaket av kunstbelysnig fra by/industri. Forgrunnsfargen i vannet er fra kveldslys på himmelen.
Bildet har egentlig vært vist en kortere periode tidligere, (ca. 3/4 år siden) men da i en altfor mørk versjon. Nå er det tilnærmet lik orginalen.
Ann F.

Kreativt og bra sånn sett, men jeg synes fargene fra neonlysene ble litt grelle. Jeg ville vurdert å beskjære fra toppen til under de hvite lodrette feltene i gule del t.h. for ikke å få så mye gult.
Mvh Ann
Erik A.

Stilig bilde med nær psykedeliske farger. Noe enig med AF, en beskjæring i overkant slik at det blir omtrent like mye rom over som under bøya, synes jeg gjør bildet enda bedre. Da blir ikke det gule så dominerende, men det gule /grønne får en mer kunstnerisk touch (lik penselstrøk) over seg.
Hans- Georg S.

Ser at dette beskjæringsforslaget kan gi mer ro i bildet. Godt forslag!
Hans Jørgen R.

Utrolig delikat farge på vannet (og bøyen) Var det denne fargen du så i øyeblikket, eller har det også noe med lang eksponeringstid å gjøre også?
Selv om det gule blir veldig gult og dominerende synes jeg komposisjonen blir svakere ved kutting oppe.
Åse G.

Husker å ha sett dette bildet før, men det er nok kvalitetsmessig bedre nå. Likte det da, lik som nå. Som nevnt over kan det gule bli noe sterkt, og beskjæring for å få det roligere er nok en god idee.

Hei og hå fra Åse ;-)
Tina E.

Det meste er sakt! Flott bilde av enkel bøye.
Thorfinn B.

Flotte farger. Ikke helt enig i beskjæring oppe! Da forsvinner jo hele kompen!
Tor a.

Jeg ruller meg nedover thumbnails... og det bare stopper ved dette bildet !dødskult
Mvh Tor Anseth
Gunnar Sten M.

Spesielt bøyebilde som er veldig bra!
Rune E.

NYDELIG

mvh Rune
Hans- Georg S.

HJR: En liten stund siden dette. Husker ikke eksponeringstiden/fargene helt, men pga. alt gjennskinnet i vannet var ikke eksp.tiden veldig lang, ca. 5 sek. og jeg tror ikke fargene er veldig påvirket av dette, men at lyset/fargene var tilnærmet lik det du ser på bildet.
Takker for kommentarer!
Kristian S.

Wunderbar !
Torbjørn V.

Dette syns jeg ble usannsynlig stilig--om det er mulig å si det sånn. Jeg har sett på det mange ganger nå, og det blir bedre for hver gang. Bra utnyttelse av bildet med tanke på komposisjon og fordeling av farger.

MEGABRA!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu