Lappiplerke
Ikke så vanlig denne arten heller, hekker i første rekke i Finnmark.
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger427
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139973} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jonas L.

Enda en art i samlingen...
Har aldri sett den selv, men den er kanskje lett å overse under trekket.
Pent utført bilde.

mvh JL
Eyvind R.

Dette synes jeg er et veldig godt artsbilde. God skarphet, fine detaljer og veldig fin og dus bakgrunn.

MVH Eyvind
Avsluttet .

Ett meget flott artsbilde med behagelig og rolig bakgrunn.

Denne har jeg nok ikke sett tidligere, eller kanskje bare oversett den.
Teknisk svært bra som vanlig fra deg.

MvhJRH
Jan O Ø.

Hei. Greit artsbilde. Fin bakgrunn. Synd med uskarphet på hode og nebb.
Mvh Jan O.
Ketil K.

Takk for kommentarer. Hodet kunne vært litt bedre, enig, det er nok litt langt hold, samt motlys, og at det sikkert var bevegelse på hodet da bildet ble tatt.
Kjell G.

Jeg håper at nåløyet skal være stort nok til at spennede fuglebilder blir lagt ut her, selv om ikke detaljskarphet er i den ultimate klassen. Fotografering av sky fugler i felten resulterer gjerne i store avstander og utsnitt. Det er i så måte mer takknemlig å gi seg på tamme ender ved Østensjøvannet.

Dette er nok et flott fuglebilde. Som artsbilde er det mer enn godt nok. Det er hermed innlemmet i samlingen med takk til en dyktig fotograf!

Ketil K.

Det var hyggelige og oppmuntrende ord Kjell. Det er ikke ØV fotografering alt nei - der har du absolutt rett.
Jarl Fr. E.

En flott fugl som jeg aldri har sett. Bra teknisk til og være utsnitt. Men det ser ut som om fokus ligger på skulderen og ikke på øyet. Alikevel absolutt severdig.

mvh
Jarl
Tom A. T.

Flott bilde igjen av en art jeg ikke kan huske å ha sett. For øvrig syntes jeg Kjell ytrer kloke ord over her.
mvh Tom T
Bjørn H.

Som du sikkert skjønner Ketil er nok ikke fugler og fuglearter mitt store fagområde. Men håper en kommentar er hyggelig uansett :))

Fordi: bildet er pent, fuglen er pen, lys og bakgrunn er harmonisk...og som jeg leser, er dette i tilegg en sjelden art og vanskelig å komme inn på, så da fortjener du jo masse ros -

Bjørn ;¤
Ketil K.

Takk for nye kommentarer. Klart det er hyggelig med noen oppmuntringer - har nok sikkert ytterligere 50 artsbilder av norske arter på lager. Kan kanskje bli vel ensporet (og til tider lett manisk) for mange, men det er selvfølgelig en hobby i seg selv. Fuglefotografering kan som jeg har sagt forskjellige ganger før, godt brukes som teknisk trening for annen fotografering også, så det er sånn sett ikke bortkastet. Neste bilde blir nok av årets fugl 2005, fotografert i ettermiddag.
Jan W.

Fint utført av en for meg ukjent fugl Ketil.

Alt er på plass i denne fine presentasjonen, positur, underlag, bakgrunn sammen med farger og skarphet. Men for å pirke virker det for meg som om det er litt vel høy kontrast i den sort/hvite fjærdrakten på selve fuglen.

Mvh. Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu