I et oeyeblikk
Lions Eye Clinic, Nairobi: Mennesker som lever i Kangemi-slummen i Nairobi har - i loepet av et oeyeblikk (en liten operasjon)- faatt livet fullstendig forandret. Endelig kan de se.
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Sigma 70-200 f 2.8
  • Blenderf/4.5
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140470} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anne-Margrethe M.

Strekt bilde, med en fin historie. Jeg syntes at du har fått frem fargene og kontrastene bra i bildet ditt, og jeg liker spesiellt godt uttrykket du har fanget av de tre damene. Perfekt sorthvitt bilde, verken for grått eller for mørkt. Bra jobbet=)

mvh a.m
Kristoffer L.

Et sterkt og direkte bilde som forteller mye om disse kvinnene, og situasjonen de lever under. En kan lese mye i disse ansiktene, og i kroppsspråket deres. De er forskjellige - her er både mot og resignasjon, side om side.

På den fotografiske siden synes jeg gjengivelsen av de tre er god, med gode positurer og fin plassering i bildeflaten. Utsnittet er imidlertid litt trangt, og komposisjonsmessig kunne jeg gjerne tenkt meg at bildeflaten fortsatte litt lenger til høyre.

Jeg tror du burde klone bort den lyse flekken til høyre for den høyre kvinnen (i bildekanten), og dingsen til venstre, nederst i bildet. Det hvite i bildet er veldig hvitt. Hvis det ikke er utbrent, kan det tenkes du kan hente noe mer detalj tilbake her. Med så mørk hudfarge er det forresten ikke lett å unngå en viss overeksponering, om en ikke bevisst kompenserer ved å undereksponere en tanke under opptaket.

Alt i alt synes jeg uansett dette er et meget godt bilde - et bilde som forteller mer enn de fleste.

- Kristoffer
Lisa R.

Takk saa meget for veldig konstruktiv og nyttig kritikk. Det er mange smaa ting jeg overser som fotograf, og av og til er det vanskelig aa sette ord paa egne bilder.
Jeg er derfor veldig takknemlig naar jeg faar slik fin tilbakemelding. Jeg er enig i at bildet blir litt trangt. Problemet under opptaket var at det var en fjerde dame til hoeyre. Dersom jeg gikk videre foelte jeg at jeg oedela inntrykket litt (den fjerde kvinnen hadde ikke kontakt med kamera). Men det er mulig jeg burde ha vurdert annerledes.....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu